петак, 19. септембар 2014.

Iscjeljivanje kroz Božansku energiju







Iscjeljivanje je nešto što se teško može opisati riječima, ono se treba osjetiti u svom biću jer tajna iscjeljivanja leži u Isusovom uskrsnuću.
Isus je bio najveći iscjelitelj i oni koji imaju mogućnosti da iscjeljuju znaju da je on ozdravljivao ljude kroz Božansku energiju, upravo onu koja dolazi od samog Boga. Tajna iscjeljivanja leži u energiji koja se zove ljubav, ona koja je pružena vama od Stvoritelja. Puno ljudi ne prihvaća iscjeljivanje i energiju jer ne znaju da su energetska bića.
Energija koja dolazi do vas od Boga je čista ljubav, ona bezuvjetna, ona koja samo čeka da joj otvorite srce i da vas učini sretnima, zadovoljnima, nadasve da vas učini čovjekom. Upravo Isus je tu njegovu ljubav prenosio na ljude, kroz svoje priče, kroz svoje dodire i kroz svoja djela. Otvarao je srca i u njih stavljao toplinu i ljubav.
Torinsko platno kojim je Isus bio pokriven ima na sebi otisak ljudskog tijela, iako ga svakodnevno istražuju i rade rekonstrukcije na njemu još ne znaju kako je nastao otisak na platnu, a odgovor je tako jednostavan. Energija koja je isijavala iz Isusovog tijela oslikala je njegovo tijelo, te na taj način pokazuje kolika je moć energije koju vam Bog bezuvjetno daje.
Bog je u svakom čovjeku, no samo jedan rijetki dio njih doista živi sa njim i u njemu. Kroz Božansku energiju vi sebe povezujete sa Stvoriteljem i On će za vas učiniti ono najbolje samo ako vi to uistinu želite. Bez obzira gdje se nalazite i u kojoj situaciji, nikad vam nije kasno, uvijek imate mogućnost početi iz početka.
Iscjeljivanje za vas čini najbolje, vaše tijelo se regenerira, otpušta sve negativno, a prihvaća sve pozitivno. Vaša duša oslobađa se  i hrani  energijom, postaje sve jača i to vaše biće osjeća. Iscjeljivanje vas vraća na put koji vam je namijenjen prilikom rođenja, a kraj tog puta završava tamo gdje je i počeo. Vi se vraćate doma, točnije Bogu.
Kroz tretmane iscjeljivanja često puta vidjeli smo suze, ljude kako nezaustavljivo plaču, ali nisu plakali od tuge, nisu plakali od bolova, niti jedne negativne pojave koja može izazvati suze, već su plakali od sreće koju su osjetili u svome srcu, osjetili su svoju dušu, osjetili su dodir Boga kroz Božansku energiju koja je prošla cijelim bićem i očistila ga.
Iscjeljivanje se ne radi iz psihe i uma, iscjeljivanje se voli i za njega se živi. Svaki bogom dani iscjelitelji u svom srcu imaju toplinu i ljubav koju mogu prenijeti na vas. Nikad vas neće uvjeravati jer vi sami odlučujete za sebe. Bog odabire pojedine ljude i daje im mogućnost da prenose ljubav na vas i na taj način vam pomaže, te kroz njih možete vidjeti koliko je On milostiv i moćan.
Božanska energija uvijek ima otvorena vrata za vas i čeka da prođete kroz njih, Božanska energija ima rješenje za vas bez obzira o čemu se radi. Ne trebate se bojati zbog svojih postupaka, ne trebate se bojati kazne, jer ako vam je tijelo bolesno ili ako imate bilo koje druge probleme, vi već svoju kaznu imate i  to vam je dovoljno, jer svi misle da su njegovi problemi najveći i da su im kazna.
Božanska energija može više toga učiniti nego što vi možete zamislit. Imamo dar od Boga, iscjeljujemo Božanskom energijom bez obzira o čemu se radi. Imate priliku i samo vi odlučujete hoćete li živjeti teže ili lakše. Kad god odlučite možete nam se obratiti, a Božanska energija učinit će za vas ono najbolje i iscjeliti vaš kompletni organizam.
Udruga “Anđeoski dodir”

Нема коментара:

Постави коментар