недеља, 12. јануар 2014.

Otvaranje Krunske cakre
i
budenje pineal zlijezde

Da bi ova meditacija ispravno radila, trebate vec napraviti Otvaranje Treceg Oka.

Efekt ove vjezbe je jako ugodan. Osjecaj prosvjetljenja bi trebao slijediti. Neki bi mogli osjetiti energiju i skakljanje unutar glave, ili po cijeloj glavi; mali pritisak na krunskom dijelu i intenzivnu euforiju. Ugodan svijetli osjecaj cini astralnu projekciju, i cini ju laksom. Blazenstvo bi se moglo pojaviti satima pa i danima kasnije.

Kad se pravilno uradi, ova vjezba ce stimulirati pineal zlijezdu i krunsku cakru. Konstantnim stimuliranjem pineal zlijezde, rasti ce i postati aktivna. Pineal zlijezda je psihicko mjesto duse. Sa ovom preradenom meditacijom, govor je mocniji i efektivniji. Bazira se na Bjork Runi.* Otvaranje ovog prolaza jako lijeci od ovisnosti droga jer prirodno daje jako ugodan uzitak.
Ova vjezba bi trebala koristiti samo da inicijalno otvoris krunsku cakru i stimuliras pineal zlijezdu. Vibracija je jako intezivna i efektivna, ali producira prilicnu glavobolju sljedeci dan. Ako ti je krunska cakra otvorena osjecat ces prosvjetljenje i osjecaj blazenstva. Ako ne osjetis ova iskustva u rok od 4-5 dana, mozes ponovit vjezbu ponovo tj. koliko god je potrebno da otvoris krunsku cakru.
Nakon ove inicijalne vjezbe, imaju razne meditacije pomocu kojih mozes aktivirati svoju pineal zlijezdu i stimuliras krunsku cakru.

1.     Duboko udahni i drzi dah do broja 4; napravi to 5 puta. Ovo ti pomaze da se opustis, fokusiras i udes u trans. Nakon toga, sav svoj fokus usmjeri na 3-ce oko. Trebao bi osjetiti lagan pritisak i svijest na 3-cem oku.

 2. Sada, postavi ruke u poziciju kao na slici u duboko udahni kao na prvoj vjezbi budenja i drzi dah dokle god ti je udobno - (ne pretjeruj) i otpusti dah vibrirajuæi b-b-b-b-b-b-b-b (vibriraj sa dubokim, laganim glasom sa skoro zatvorenim usnama). Vibracija bi trebala zvuzati kao pcela. Pcela je sveti kukac u Drevnom Egiptu i u drugim drevnim kulturama iz ovog razloga. Slobodno namjesti visinu glasa. Koncentriraj se na osjecaj vibracije u trecem oku, zatim na pineal zlijezdu. Trebao bi jednu trecinu (1/3) puta dok izdises osjetiti vibraciju u pineal zlijezdi. Onda se koncentriraj na krunsku cakru i osjeti vibraciju u krunskoj cakri i nastavi sirit svoj izdisaj dokle god mozes. Udahni ponovo i ponovi 4 puta. Vjezba je jako mocna, puno mocnija od prosle verzije.

Sada, JAKO VAZNO -

Zapamti da se treba koncentrirati na celo (3-ce oko), zatim pineal zlijezdu i na kraju na krunsku cakru.

Pregled:


1.     Udahni,
2.     Izdahni, vibriraj b-b-b-b-b-b-b
3.     Koncentriraj se na osjecaj na 3-cem oku
4.     Koncentriraj se na osjecaj na pineal zlijezdi
5.     Koncentriraj se na osjecaj na krunskoj cakri


Ponovi jos 3 puta, sve ukupno 4 puta.
 Sada poredaj svoju krunsku cakru kao na ovoj ilustraciji.



   Bjork runa predstavlja intuiciju, zastitu energije, okupljanje i usmjerava moci 4 elementa, ljekovita energija i obnavljajuca zivotna sila.

 Temple of pride

Нема коментара:

Постави коментар