O rekonekciji

Rekonektivno isceljivanje

je metoda za poboljšanje psiho-fizičkog stanja osobe.
Ustanovljena je od strane dr. Erika Perla i potvrđena eksperimentima dr. Konstantina Korotkova, dr. Willema Tillera, dr. Gary Schwarca.
rekonektivno isceljivanje, rekonektivni tretmani, tretmani na daljinuJednostavna je i vrlo efikasana. Zasniva se na holističkom pristupu, posmatra čoveka kao celinu, smatrajući da su mentalno, emotivno i fizičko stanje povezani i da je potrebno sve te aspekte dovesti u ravnotežu da bi se osoba dobro osećala i bila zdrava. Primenjuje se kada postoji bilo kakva neravnoteža, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitet svog života, uklonite blokade, umanjite negativne emocije, ubrzate lični razvoj.
Tokom ovih tretmana se ne tretira određeni “problem”, praktičar ne mora da zna zašto je klijent došao na tretman. To je bezkontaktna metoda, praktičar ne dodiruje klijenta za vreme tretmana, već stvara određene uslove, polje rekonektivnih frekvencija oko klijenta, a ta energija deluje na celokupno stanje osobe, sve njene nivoe (fizički, mentalni, emotivni), pronalazeći i delujući na uzroke, uklanja energetske nepravilnosti, vraća u ravnotežu, podstiče ispravno funkcionisanje i samoisceljujuće procese i tako dolazi do poboljšanja. I to je ono što ovu metodu čini tako efikasnom.
Preporučuje se serija od tri tretmana, sa razmakom od nekoliko dana između svakog od njih. Tri tretmana su u većini slučajeva dovoljna. Nema potrebe za periodičnim dolascima na tretmane.
Neko pokazuje odmah nakon prvog tretmana znatno poboljšanje, a kod nekih osoba poboljšanja se javljaju postepeno, kroz vreme.
Takođe, osoba ne mora da veruje da će joj tretmani pomoći da bi osetila dobrobiti.
Ovi tretmani nisu zamena za posete lekaru i medicinsku terapiju.

 Tretmani na daljinu

Intezitet ovih frekvencija ne opada sa rastojanjem, što omogućava da tretmani isceljivanja na daljinu budu podjednako efikasni kao i kada se osoba nalazi pored praktičara.

 Lična rekonekcija

Iako se koriste iste frekvencije, ista energija, razlika je u nameni i postupku.
Namena Rekonektivnog isceljivanja je isceljenje, bilo na fizičkom, mentalnom, emotivnom ili duhovnom nivou.
rekonekcija i rekonektivno isceljivanje
rekonekcija i rekonektivno isceljivanje
Tokom lične Rekonekcije se tretiraju se određene tačke i energetski meridijani na telu klijenta, sa namerom da se stimulišu energetski tokovi duž njih i da se povežu sa energetskim linijama Zemlje i Univerzuma.
Namena Rekonekcije jeste da nas uvede u punoću naše neraskidive veze sa Univerzumom, da ubrza lični razvoj, pomogne osobi da spozna i ostvari svoje potencijale. Pruža osobi sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju, veću sposobnost da daruje i da prima ljubav, da se oslobodi osećaja krivice, strahova, umesto da se konfrontira, možete da postanete kreativivnija, biće joj jasniji smisao sopstvenog postojanja, više uživa u sadašnjem trenutku, uzdiže se mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.
Lična rekonekcija se radi jednom u životu, iz dva dela, najčešće u dva uzastopna dana. Za nju je neophodno da se klijent nalazi fizički pored praktičara.
Kako se radi sa istim frekvencijama, manji deo onoga što bi osoba dobila Ličnom Rekonekcijom, dobija i kroz tretmane isceljivanja i obrnuto.