четвртак, 19. децембар 2013.

PODIZANJE MISLI NA VIŠI NIVO-RAZMIŠLJANJE PREKO KUPOLEPDFŠtampaEl. pošta

Od izuzetnog je značaja podići misao na viši nivo, razmišljati preko Kupole.
Ovim postupkom se oslobađamo magijskih niskih frekfencija koje na nas utiču.

  16_KupolanadVlasenicom.jpg
 

 
Dosadašnjim načinom razmišljanja mi smo stvorili meržu koja nas sve povezuje, naše misli se seku i na taj način prenosimo nervozu i ljutnju itd. na druge osobe. Proizvod ovakve veze je direktan uticaj druge osobe na svakoga, stres je neizbežan, jer na taj način se nameće tuđa volja.
Ove veze izbacuju iz upotrebe prvu i drugu Božiju zapovest, jer se prihvataju za vođe ljudi koji se nametnu, i koji vladaju slobodnom voljom oduzimajući ljudima slobodu.

Podizanjem misli na nivo Kupole, dobija se sasvim drugačija slika. Svaka misao se spušta zrakasto, i ne sudara ni sa čijom. Ona je slobodna.
Pošto joj je frekfencija viša, ona ne može da utiče na ćelijski nivo razmišljanja, već se prenosi samo na nivo mozga druge osobe.
Ovako savaka osoba bude učesnik u događajima kao posmatrač,tuđe negativne misli i naredbe ne dopiru do njega, ali sluša i slobodno o događajima razmišlja.
Misao ili govor poslat njemu primi, i odgovori na njega.

Ovo treba uvežbavati, nije teško, jer je to stvar odluke da se razmišlja preko Kupole.
U početku će se dešavati padovi i biće primetni kao ljutnja na drugoga, nervoza itd, pa se treba odmah podići na viši nivo.
Na ovaj način se počinju koristiti i telepatske sposobnosti ljudi.

Pored učenja da se razmišlja i živi na višoj frekfenciji treba takođe shvatiti da se Elektra ostvaruje kroz svesno stanje.
Da nije dopustio porobljavanje, čovek bi lako sačekao trenutak spajanja Zemlje sa kosmičkom ćelijom.To je proces, nervni sistem se formira zadnji. Čovek koji je imao na raspolaganju ogromno znanje sazdano u njemu, energiju planete i svog Sunčevog sistema, mogao je dočekati stvaranje veze u potpuno kompletnom stanju. ENERGIJA KOJA MU JE DATA NA RASPOLAGANJE BILA JE DOVOLJNA ZA ODRŽANJE STVARALAČKE MOĆI. Čovek je pao pod uticaj "Bogova" koji su dolazili, i koji su bili otpad iz drugih civilizacija, i postao parazit, potrošač.
Sa formiranjem veze možemo se vratiti svojoj suštini. Potrebno je vežbati da se sve radi u svesnom stanju, sve tehnike prošlosti treba povezati sa tokovima energije.
Ne mora se više meditirati, odvajati od stvarnosti da bi se nešto videlo jer sve se to može raditi u svesnom stanju, može se meditirati neprekidno a biti ovde.
Elektra je Beta tehnika, put u novo doba.
Svaki segment jednog lanca DNK je slika kosmosa u čoveku.
Svaka tačkica je jedna unutrašnja galaksija, naravno u jedinicama. Svo znanje postanja je u tim tačkicama bilo uskladišteno.
Naša DNK zna da se replicira, kopira i obnavlja, neprekidno to radi dok traje život bića čiji je deo.
Prva veza je izmeđi prvog i drugog nivoa postojanja. Nivoa ima sedam, a veza pet. 

Povezivanje unutar ćelije, genske osnove sa Okom Tvorca unutar ćelije, je prvi nivo energije.
Uspostavljanje veze između oka Tvorca u čeliji i čoveka je druga veza, drugi nivo.

Energija čoveka je dovoljna da bi mogla da regeneriše ćeliju, ali nije mogla da vrati izgubljena znanja i da čoveka vrati u izvorni oblik.
Na ovome nivou su do sada primenjivane razne tehnika koje su davale rezultate u zavisnosti od vrste bolesti. Ako je znanje na tom nivou postojalo, moglo se pomoći u izlečenju.

Između drugog i trečeg nivoa bila je prekinuta veza, čovekovo Oko Tvorca je bilo uspavano, nije radilo jer nije posedovalo ljubav za bližnje, nije posedovalo temperaturu, stvaralačku moć.
Za isceljivanja se mogla koristiti i energija Zemlje, koja je mogla svakoga čoveka da isceli da je on znao da je koristi, međutim znanja su nestajala uništavanjem, Zemlja je siromašila a samim tim i čovek.

Podizanjem Kupole i njenim povezivanjem sa linijom života, dobila se dopunska snaga Kosmičke Ćelije, koja može planetu da regeneriše. Preko nje je spojen treći i četvrti nivo energije.
Preko četvrtog nivoa energije može da se ostvari spoj sa petim nivoom. On je sabran od biliona ćelija, povezanih na jednu liniju. 

Mikroinicijacijom se ta ogromna energija spušta na prvi nivo, svetlost koja se tako prenosi kroz nivoe dobija sve kraće talase, zato se inicijacija radi dodirom.
Svo znanje je dostupno.
 

                                                                                                                                               Vera Bojičić

Нема коментара:

Постави коментар