среда, 9. април 2014.

Kobrin dah


kobra
Kobrin dah je tehnika koja je zbog svoje velike snage dugo čuvana u tajnosti. Prenošena usmenim putem preko inicijacije i u tajnosti uspjela se očuvati do danas kako bi pomogla ljudima da probude uspavani potencijal. Ova tehnika se smatra jednom od najjačih i najbržih tehnika samorazvoja te se iz tog razloga još i naziva Kraljevskom pranajamom.
U mnogim kulturama svijeta zmija se smatra simbolom Kundalini i pobjede nad patnjom i preprekama uma. Kada se izvodi ova pranajama, širenje uma i buđenje uspavanih dijelova mozga se osjeti kao kukuljica kobre koja se dahom širi oko vas.
Tehnika Kobrin dah svjesno aktivira Kundalini i pinealnu žlijezdu oslobađajući vlastitu percepciju od okova društvenih normi i vlastitih ograničenja. Na ovaj način postajemo jaka i slobodna individua koja je spremna širiti svoju svijest prema neograničenim poljima mogućnosti. Kobrinim dahom budite uspavane dijelove u mozgu i ubrzavate svoju evoluciju. Prakticiranjem nekoliko minuta Kobrinog daha postiže se duboko stanje svijesti. Jedan udah i izdah ove pranajame je poput 12 mjeseci meditacije.

Inicijacije Kobrinog Daha


  1. Prvi stupanj Kobrinog Daha aktivira pinealnu žlijezdu i tzv. treće oko, budi seksualnu energiju i Kundalini. Daje jasnoću i objektivnost svijesti. Vi postajete promatrač događanja oko sebe.
  2. Drugi stupanj Kobrinog daha otvara niže čakre (prve četiri) i usklađuje muški i ženski princip energije u pojedincu.
  3. Treći stupanj Kobrinog daha otvara srčanu i grlenu čakru te se budi Kundalini.
  4. Četvrta inicijacija Kobrinog daha uči vas kako da ostvarite kontakt s učiteljem.


Utjecaj Kobrinog daha na svakodnevni život

Kada počnete prakticirati Kobrin dah, bit ćete u mogućnosti vidjeti svijet oko sebe na potpuno nov način. Težina i nesigurnost nestaju i dobivate novi polet za obavljanje svojih svakodnevnih aktivnosti i poslova. Omogućit će vam poboljšanje svojih međuljudskih odnosa i da se bolje brinete o okolini i prijateljima. Kobrin dah poboljšava memoriju i koncentraciju. Kobrinim dahom razvijamo i profinjujemo seksualnu energiju poboljšavajući i produbljujući odnos s partnerom/icom. Ova tehnika omogućuje da umjetnik postane bolji umjetnik, da liječnik bude bolji liječnik.


Gdje i kako naučiti Kobrin dah?

space
Svatko može dobiti znanje o ovoj tehnici i razviti se u savršeno biće. Cilj i pravo svakog čovjeka je da razvije svoj puni mentalni potencijal. Ukoliko prakticirate Program Božanskog Zdravlja barem 6 mjeseci, možete se prijaviti u Park Božanske Energije i biti inicirani u Kobrin dah. U ovu moćnu tehniku će vas uvesti Swami Urgaya. Za bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte telefonski ili e-mailom.
PrijašnjaSljedeća
www.divineenergypark.org

Нема коментара:

Постави коментар