субота, 20. април 2013.

Lepota

Kad bi mogla da se vidis mojim ocima,videla bi da si prelepa bez sminke,bez skupocene garderobe,silikona i stiklica.Ni svi firmirani i skupoceni proizvodi ne mogu poboljsati lepotu ukoliko ona ne izvire iz sredista tvog bica,iz samog izvora sa kojim si uvek povezana.Dosadile su mi reklame proizvodjaca skupocene odece,obuce,sminke i svih onih koji bi da zarade na zenama,jer znaju koliko im je lepota bitna.A u celoj toj prici oni zaradjuju tako sto ubedjuju zene da bez njihovih proizvoda nisu dovoljno lepe.                                                
A prava istina je da smo jednostavno savrsene,prelepe,zgodne tako prirodne,sa ocima koje sjaje jer smo povezane sa unutrasnjim pokretacem srece i radosti.  
                              

Umesto da trcimo po gradu i trazimo nove skupocene proizvode koji su preskupi,a  nece bitno uticati na nasu istinsku lepotu,pametnije je da oslusnemo u tisini svoj unutrasnji glas,svoju unutrasnju mudrost.
Vazno je voleti sebe i uzivati u svojoj jedinstvenosti.Sva draz i lepota je u nasoj razlicitosti,originalnosti i unutrasnjem pokretacu srece koji nas kupa iznutra onda kad plesemo,pevamo,radujemo se,uzivamo u jogi,setnji,voznji biciklom,igri sa decom,igri sa ljubimcima,u zagrljaju s prirodom,u zagrljaju s partnerom. 



Jednostavno vodimo ljubav i prepustimo se partneru i njegovom kulinarskom umecu.I podsticimo,negujmo te njegove vestine tako sto cemo sijati ljubav i zahvalnost iz samog sredista naseg bica.









      

Нема коментара:

Постави коментар