недеља, 21. април 2013.

        Ples

                                            
        Pojacaj muziku,iskljuci svetlo u sobi,ukljuci unutrasnje svetlo i budi svoja kraljica plesa.Kad si gladna-plesi,kad mislis da si usamljena-plesi,kad ti se cini da nisi srecna-plesi,kad si okruzena onima koji te kritikuju-plesi,plesi sa svim svojim osecanjima,svim godisnjim dobima,svim obavezama ,svim ljudima.Plesi u kupatilu,plesi u sobi,plesi u dvoristu,na ulici.Plesi u kuhinji dok spremas hranu,onda ces sasvim sigurno preneti dobru energiju hrani koju spremas a samim tim i onima koji je jedu.Jedan od najboljih nacina prenosenja pozitivne energije je ples.Zahvalno zagrli zivot,zatvori oci,prepusti se muzici koja te vodi. Samo plesi dok te ne ispuni taj divan osecaj blazenstva i srece.


Oslobodi se obuce,oslobodi se svih svojih osecanja,ocekivanja i nadanja  i plesi na plazi dok pesak i more miluju tvoja stopala,do trenutka kad to milovanje obostrano postane.

Zahvalno zagrli zivot,zatvori oci,prepusti se muzici koja te vodi. Samo plesi dok te ne ispuni taj divan osecaj blazenstva i srece. I uzivaj,jer ti to zasluzujes.
                               ST

Нема коментара:

Постави коментар