среда, 28. мај 2014.

SOULSCAN POGLED U DUSU

SoulScan - pogled u dušu

SoulScan je nova duhovna dijagnostika koja nam može dati uvide na svim razinama postojanja. Prilikom ulaska u biopolje dobivaju se informacije vezane uz našu izvornu prirodu. Otkrivaju se istinski, primarni životni zadaci i ciljevi (bit vlastitog postojanja). Osvješćuju se individualne sposobnosti i talenti dobiveni po rođenju te načini kako ih konkretno prizemljiti i živjeti u svakodnevnom životu. Tom prilikom imamo mogućnost upoznati se s dubljim, duhovnim oblikom vlastitog postojanja te doživjeti iskustva kao što su jednost sa svime te istinske sreće i unutarnjeg mira koji proizlaze iz oprosta ili otpuštanja na najdubljem nivou.
Nakon prvog dijela duhovne dijagnostike, usmjerenog na razinu postojanja koju nazivamo duša, nadalje se bavimo uzrocima postojećih problema koji vas sprječavaju da živite svoj izvorni potencijal te ostvarite sebe kroz vlastite ciljeve. Kroz skeniranje karmičkih obrazaca analiziraju se veze između ponašanja i djelovanja u ovom životu, onoga što ste donijeli iz prošlih života i što ste naslijedili od svojih predaka te utjecaja okoline i sl. To je potrebno kako bi se pokrenuo proces samoiscjeljenja. U ovoj fazi dijagnostike također se otkrivaju slabe točke (potencijalna oboljenja), već manifestirane blokade na tjelesnom nivou, kao i primarni uzroci tjelesnih poremećaja.
Završni dio duhovne dijagnostike nudi vam konkretne, praktične odgovore i preporuke. Ovdje dobivate uvid u to kako na najbolji način pristupiti samoiscjeljenju, određenom životnom pitanju ili samorealizaciji, kako pravilno djelovati i na što točno usmjeriti svoju pažnju da bi došlo do pozitivne promjene. Terapeut u vašem biopolju može vidjeti i koje su odgovarajuće metode za vaš osobni razvoj pa se sukladno tome preporučuju tehnike ili terapije koje će biti najučinkovitije u daljnjem procesu osobnog rada na tematici.
U informacijskom biopolju nalaze se svi odgovori i željene informacije. Stoga na samom kraju možete postaviti dodatno pitanje koje u tom trenutku doživljavate bitnim, vezano uz zdravlje, posao, novac, odnose, obitelj i slično.
Zbog težine, odnosno kompleksnosti informacija dobivenih putem duhovne dijagnostike, ponekad je skeniranje potrebno napraviti više puta, jer se dobiveno znanje na taj način može bolje prihvatiti i primijeniti. Osobni razvoj koji slijedi, zajedno s posljedičnim životnim promjenama, sam po sebi diktira slijed vaše životne priče pa je stoga kroz neko vrijeme moguće nastaviti s duhovnom dijagnostikom. Tada vam ona donosi nove, aktualne informacije, adekvatne s obzirom na spremnost, odnosno razinu vaše svijesti u datom trenutku.

Svaki tretman pouka je o načinu življenja. Ona potiče primatelja na shvaćanje svega što se može učiniti u svrhu održavanja i ravnoteže zdravlja te kreiranja harmoničnog, ispunjenog života.
Homo luminens Integrativna tehnologija razvoja svijesti i iscjeljivanja

Нема коментара:

Постави коментар