недеља, 25. мај 2014.

Tekst je sjajan! Interesantno samo kako ste nezavisno jedni od drugih, gotovo istovremeno okačili tekst 4D i Znanje. :-) 
"Današnji naučnici misle duboko umjesto jasno. Čovjek mora da bude razuman da bi mislio jasno, ali može da misli duboko i da bude potpuno nerazuman... Onog dana kada naučnici budu proučavali nefizikalne pojave, nauka ce napredovati više no svih prethodnih godina svoje istorije." (Nikola Tesla)
Harmoničan uticaj kosmosa na ljude Tesla je prikazao sa sve proračunima kinetičke energije (i u J -džulima) u članku "Kako kosmičke sile utiču na našu sudbinu", za Njujork Tajm februara 1917.godine. Tu je objasnio i gubitak kg u gramima, izduživanje tijela, promjenu temperature u tijelu svakih 12 sati spram Sunca... Ne radi se o nikakvoj astrologiji, već prirodnim zakonima i mehanicističkoj teoriji u moru beskonačnih rotacija i sila prirode. Spirale su po čitavom univerzumu!
HARMONIJA!
U etru smo i osjećamo sve kroz subatomski svijet, kao što isti subatomski svijet utiče na vodene puževe zbog vodene mase, i jače. Otuda spirale! Zakon magnetnog polja i mora rotacija beskonačnih. Mi u etru, vodeni svijet u svom. Sve se komeša, privlači, magnetizuje, elektrizuje, a DNK vjerno bilježi u svojoj knjižici sve od subatomskog svijeta kao i fenoma-genoma, iz milenijuma u milenijum, iz vijeka u vijek, decenije u deceniju, godine u godinu, iz sata u sat, minuta u minut, sekunde u sekundu. 
Juče-danas-sjutra u konstantnoj sadašnjosti beskonačnog.

Нема коментара:

Постави коментар