уторак, 26. мај 2015.


ŠTA JE KARMA-S.N.Lazarev VIDEO

ŠTA JE GORDOST
“Gordi čovek ne može da oseti jednistvo i jednakost sa drugim ljudima. On ili upravlja, gazi i potčinjava ljude oko sebe, tražeći da rade za njega, ili guši i unižava sebe radi njih. Gordi čovek može biti ili žrtva ili zločinac. Ali, slično privlači slično. Žrtva privlači zločinca pošto su na unutrašnjem planu, u suštini, isti. Samo u slučaju kada uniženi, savladate mržnju, uninije, i obratite se Bogu – samo tada, postoje šanse da se promenite, da prestanete da budete žrtva spolja i prestupnik u sebi.”
ŠTA JE LJUBAV A ŠTA STRAST
“Recept za razlikovanje ljubavi od strasti, sa moje tačke gledišta, ovako izgleda: ako u vama nema zavisti, pohlepe, ljubomore, ako ne osećate uninije, nezadovoljstvo sobom i sudbinom, ako umete da se žrtvujete, ako osećate lakoću i svetlost u duši – to znači, pre svega, da se vaša ljubav neće pretvoriti u strast i požudu.
Ljubav nam daje najvišu, finu energiju – njen priliv doživljavamo kao svetlost u duši, fizičku i duševnu lakoću, kao osećanje neprestane radosti. Setite se, još su apostoli govorili: „Radujte se uvek“. Uvek se može radovati samo čovek koji voli.”
S.N. Lazarev ODLOMAK IZ knjige DIJAGNOSTIKA KARME  skinite i vi u pdf

S.N.Lazarev – Šta je karma?bebamur2
Tekst i video odabrala: Mima Miković,  inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHM
Inostrani Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING
Life Coachwww.fengshuisrbija.com  info@fengshuisrbija.com       telefon: 061/63 43 143   


- See more at: http://fengshuisrbija.com/blog/home/sta-je-karma/#sthash.EDt0NV37.dpuf

Нема коментара:

Постави коментар