уторак, 26. мај 2015.


Živeti po učenju GENADIJ MALAHOVA

Malahov
Za sve koji su do sada radili DETOX ili ČIŠĆENJE tela, sigurno su čuli za GENADIJ PETROVIČ MALAHOV-a. Možda baš i koristili njegove metode čišćenja. Poznati su principi lečenja organizma kroz detoksifikaciju hranom, napicima, gladovanjem, urinom… Napisao je mnogo knjiga veoma lakih za čitanje. Svaka je  Bukvar i toplo ih preporučujem u ličnoj biblioteci.
—————————————————————
Živeti po MALAHOVU, naturološki
Autor: Zdravije…
26_30_dec_Malahov Genadij Petrovič Malahovnekadašnji televizijski voditelj, mnogo je poznatiji kao promoter zdravijeg stila života i autor brojnih publikacija o tome kako možemo sami isceliti sopstveno telo…Njegov odgovor na kritike koje dolaze iz akademskog sveta – doći će uvek iz narodne medicine, onog što se već vekovima koristi i prema iskustvu, pomaže, a u šta se ubraja: upotreba lekovitog bilja, praktikovanje posta, gladovanja, detoksikacije…U Rusiji, narodna medicina, naime, već dugo postoji ravnopravno uz konvencionalnu medicinu, a njeno poreklo datira još od antičkih vremena. Malahovljeva vebstranica sadrži tako mnoge informacije o prirodnim lekovima, recimo melemima, kako tradicionalnim tako i netradicionalnim, i uključuje tretmane poreklom iz središnje Rusije, Sibira, Indije i Kine.Ideja o aktivnijem bavljenju zdravijim načinom života se u Malahovu rodila u uslovima ličnih zdravstvenih izazova, kada je oboleo od teške bolesti žlezda. Odlučio je da sa bolešću pokuša sam da izađe na kraj, uz pomoć detoksikacije i joge, kao i metode pravilnog disanja, što ga je praktično i ponovo „podiglo“ na noge. Od tada je Malahovljeva vera u tradicionalna blaga nepokolebljiva.
Takvo životno iskustvo, koje je podrazumevalo susret sa neizvesnošću oporavka, podstaklo ga je da organizuje klub kome je dao ime “Bodrost“ i gde je Malahov podučavao načinima čišćenja jetre i usmeravao zdravijoj ishrani. U klubu se takođe radila gimnastika, te praktikovala joga i vu-šu.
Od Malahova su dolazili i saveti o upotrebi propolisa, čiju lekovitost nesumnjivo priznaje i konvencionalna stručna javnost, a od onih „specifičnijih“ se ističu terapija kerozinom i urinoterapija.
Mnoga od Malahovljevih dela su prevedena i na naš jezik poput pomenutih, kontroverznih „Lečenje kerozinom, todikampom i drugim ugljenikovim jedinjenjima“, „Urinoterapija“, ali i detoksikacijska blaga „Čišćenje organizma“ i „Gladovanje“.
Njegov autorski opus uključuje i knjige o zdravlju muškarca i žene posebno, ali i knjigu od svevremenog značaja „Uticaj okoline na čovekovo zdravlje“.
Malahovljevo interesovanje obuhvata i čoveka kao izvor bioenergije, pa je neka od svojih dela posvetio upravo približavanju svog posmatranja načina za povećanje ove vrste energije i biosinteze.
U svojoj knjizi „Oboljenja kičme“ predočava povezanost problematike kičmenog stuba sa nastajanjem zdravstvenih izazova poput šećerne bolesti, slabijeg varenja, slabosti srca, impotencije. Rečju, ukazuje na tesnu vezu kičme i unutrašnjih organa, za koju u prvi mah ne bismo pretpostavili da postoji ili da je toliko snažna.
———————————————————
Pozdrav Mima Miković
telefon 061 63 43 143    i  pišite na info@fengshuisrbija.com


- See more at: http://www.catyline.com/malahov/#sthash.kbtTPFfU.dpuf

Нема коментара:

Постави коментар