субота, 23. август 2014.






Sireci se Unutar MultiDimenzionalne Matrice Postajemo Precizno Nastelan Instrument Stvaranja, Postajemo Sam Protok NeUslovljene Ljubavi i Hiper-Svesti Odrazen Unutar Materijalnog Postojanja!
HVALA ETERICNI UCITELJI VOLIM VAS
~POTPUNI POSTUPAK ISCELJENJA BIO-ENERGIJOM~
Svako Moze da Isceljuje Bio Energijom kada je u Stanju NeUslovljene Ljubavi! Zato Slobodno Polozi Ruke na Onoga Kome je Potrebna Tvoja Pomoc! Kroz tebe konstantno protice neicrpan potencijal vibracije-svetla, s’namerom da stvara, isceljuje i usavrsava sve sto dotakne!
Tretman Isceljenja BioEnergijom je deo zajednickog procesa u kome voljno ucestvuju dve strane (pacijent i iscecitelj) i ne moze se sprovesti ukoliko nije zatrazen, jer ce osoba kojoj je potrebna pomoc stvoriti blokadu zbog koje Iscelitelj nece biti u stanju da pomogne. Ukoliko postoji voljna saradnja i pomoc je zatrazena, potrebno je objasniti pacijentu da misli o necemu sto mu izaziva prijatna osecanja, jer dokle god drzi svoju paznju usmerenu na bolno mesto isceljujuca energija nece uspeti da prodre do zeljene tacke i ponovo uspostavi pozitivan energetski balans koji dovodi do izlecenja. Potreban je samo delic mikro-sekunde da Iscelitelj deluje na mesto bola i ostvari isceljenje, zato se pacijentu preporucuje vezba vizualizacije subjektivnog mesta mira u kome se oseca bezbedno i unutar ljubavi, sto nije lako zamisliti kada su misli fiksirane za bolno mesto. Isceliteljski tretman se moze izvesti i bez fizicki prisutnog Iscelitelja pomocu opisane vizualizacije. Cim si u stanju da sklonis paznju sa bolne tacke, tvoji vecito prisutni Etericni Ucitelji/Andjeli/Vodici ce obaviti svoj posao i uspostaviti ponovo prirodni, skladni energetski protok unutar tvog tela. Ukoliko si povezan sa njima i sa svojom Hiper-Svesnom vecitom sustinom instiktivno ces znati sta da uradis, koje pokrete rukom, ili koja mantra sluzi tvojoj specificnoj situaciji, znaces da izvedes potpuni postupak koji ce te brzo dovesti do isceljenja.
Isceliteljsku seansu zapocinjemo od stopala. Postavi ruke na sredinu stopala i masiraj ih neznim kruznim pokretima, ili ih prosto obuhvati i drzi ruke ne pomicne. Veruj intuiciji koja ti pruza sve potrebne infornacije munjevitom brzinom i jednostavno radi kako osecas da treba. Zatim prenesi saku na clanak, dok je prva saka u istom polozaju na stopalu (ponovi isto na suprotnoj nozi) i posle nekog vremena obuhvati jednom rukom koleno pacijenta, dok drugom rukom jos uvek drzis obuhvacen clanak. Kada osetis ujednaceni energetski protok ponovi isto na drugoj stani tela. Ovim postupkom ces sinhronizovati energetski protok i naciniti balans unutar celokupnog auricnog tela pacijenta i uciniti ga harmonicnim. Zatim kada osetis da je protok skladan kreni na gore ostavljajuci jednu ruku na kolenu, a drugu polozi na bok pacijenta ispravljajuci nakupljene disharmonicne anomalije (isto ponovi na suprutnoj strani tela). Cim osetis potrebu prebaci jednu ruku na drugu cakru, ostavljajuci drugu saku naslonjenu o kuk pacijenta, ili u visini kuka na centimetar-dva od tela (ponovi postupak i na drugoj strani tela). Pocetni deo isceliteljske seanse od stopala do druge cakre obicno traje kratko i sluzi opstem ojacavanju i energetskom balansiranju.
Samo-Isceljenje zapocinjemo lekcijom samo- oprostaja i oprostaja drugima. Ucimo da potpuno,bezrezervno volimo sebe i druge!Isceljenje drugih zapocinjemo istim sistemom rada.
Samo-Isceljenje zapocinjemo lekcijom samo- oprostaja i oprostaja drugima. Ucimo da potpuno,bezrezervno volimo sebe i druge!
Isceljenje drugih zapocinjemo istim sistemom rada.
~Isceljenje Drugog Auricnog Nivoa i Protoka unutar Druge Cakre~
Oseti energetski vrtlog druge cakre. Unutrasnjom Vizijom ili prateci informacije svog Vodjstva/Viseg Ja probaj da saznas sve o stanju drugog energetskog polja, oseti da li je energija snaznog ili slabijeg protoka, da li postoje blokovi tamne oblacaste supstance, ili je sjajna slatko narandzasta i primamljiva. Unutar sebe posmatraj podatke koje ocitavas i postuj osecanja koja ti stvaraju primljeni podatci, potpuno veruj svom sudu i zakljucima. Dok ti je ruka na, ili iznad druge cakre pogledaj i oseti da li postoje energetski blokovi unutar korena cakre zaostali iz proslih inkarnacija. Ako si u stanju da ih vidis/osetis povezi se sa njima i pogledaj o cemu se radi, a zatim im se obrati kao necemu dragoceno-vrednom i zamoli ih da ti dozvole dalje isceljenje. Prikupljene infomrmacije ces podeliti sa svojim pacijentom u vreme kada bude spreman da ih prihvati i krene svesno putem samo-isceljenja. Na drugom nivou Auricnog polja, ili ocitavanjem druge cakre dobices informacije o odnosu tvoga pacijenta prema samom sebi. Saznaces da li zamera sebi, ili prihvata sebe onakvim kakav jeste, da li voli svoje fizicko telo, ili je proglasio neke delove tela manje lepim? Ukoliko ne voli deo svoga tela on ce vibrirati drugacijim intezitetom od ostalih delova tela i bice podlozan bolestima. Oseti snagu njegove/njene seksualne energije, da li ti prija, ili je napadna, mozda je potpuno blokirana? Potrazi  nametnute blokove stidljivosti pogresnih predstava stvorenih krutim vaspitanjem, koje vode ka podredjenosti i cednosti obicno zenskom vrstom blokada, ili se radi o pogresno usmerenoj fiksaciji ka strogo fizickom zadovoljenju sto predstavlja kompenzaciju balansa duhovno-fizicke ljubavi, raskalasnih egoisticno-samozivih, nisko vibrirajucih blokada obicno muskog dela populacije. Videces na platnu uma odredjene situacije iz proslosti u kojima su blokade stvorene i mocices da ih opises svome pacijentu, da bi zapoceli zajednicki rad na isceljenju. Oprostaj Sebi je Kljuc Isceljenja  Drugog Nivoa Polja i Druge Cakre! Pacijent ce cesto biti pod uticajem jakih naleta emocija i suze ce spirati davno zadobijene rane isceljujuci ga kroz oprostaj. Budi svestan, odlucan i strpljiv jer upravo zapocinjes i uplices se u zivot svog pacijenta i samim tim postoji mogucnost da ces uzeti deo njegovog tereta i odraditi ga kao sopstveni!
Svesno udji unutar isceliteljskog rada i znaj da prvo moras Isceliti Sebe da bi bio u stanju da Isceljujes Druge! Ne shvataj olako dugotrajan postupak u kome imas ulogu Ucitelja i Iscelitelja. Kompenzacija tvog posvecenog rada dobice sadisfakciju svakim i naj manjim pomakom uspeha, ali ces isto tako provoditi vreme u mnogim meditacijama skidajuci tudje terete, jer i to prestavlja deo nacina na koji upravo pomazes. Na Zapadu iscelitelji naplacuju svoj rad i izuzetno visoke cene su precizno odredjene cenovnikom, dok na Isoku primaju “milostinju” koja zavisi od zadovoljnog pacijenta i njegove platezne moci, ipak u buducem drustvu Novoga Doba medjusobna pomoc je nadoknada i svaki covek se tretira kao porodica. Pomazemo onome kome je potrebno, sto nam se vraca od drugih velikodusno i obilno onda kada je to nama potrebno!
Svaka od sedam glavnih cakri nalaze se na glavnim zlezdama, zaduzenim za bio-hemijska lucenja materija, shodno kojim dozivljavamo prijatne,ili ne prijatne fizicke senzacije !
Svaka od sedam glavnih cakri nalaze se na glavnim zlezdama, zaduzenim za bio-hemijska lucenja materija, shodno kojim dozivljavamo prijatne,ili ne prijatne fizicke senzacije !
~Isceljenje Treceg Auricnog Nivoa i Trece Cakre~
Energetski Levak Limun Zute Boje Trece Cakre nalazi se na Solarnom Pleksusu (tacno na zuci). Mentalnom nivou Logickog Uma potreban je naj duzi rad, jer se skoro svi podsvesni strahovi nalaze upravo ovde. Ego koji predstavlja sklop tvoje licnosti i tvoju izrazenu slobodnu volju smesten je na trecem nivou i u trecoj cakri. Ovde Podsvest blokira Svesno stanje, ometa i iskrivljuje logicko opazanje, zaprecujuci intuitivni kanal. Kada zavrsis rad na drugom nivou prenesi desnu ruku na Trecu Cakru, a levu ostavi iznad druge cakre. Uskladi protok izmedju ova dva nivoa tako sto ces dati komandu i precizirati unutar svojih misli sta zelis. Ponovi isti postupak koji je opisan o radu na drugom nivou. Ako su energetske linije treceg polja brzo vibrirajuce i snazne osoba ima ostar, britak logicki um i snaznu volju dominantne ego strukture. Oseti vibraciju Ega, da li je to snazao izrazen i istino-ljubivi vodja, ili sebicni covek usmeren samo ka sopstvenoj dobiti i udobnosti? Ili je to Ego osobe koja nije izrazila sebe, kojoj je pogresno vaspitanje unistilo veru u sebe i ona se povodi misljenjem svoje okoline? Ako si u stanju pogledaj unutar cakre unutrasnjom Vizijom i posmatraj situacije u kojima su po prvi put nastale blokade, automastski ces dobiti nacin za potupak njihovog Isceljenja. Nemoj da vadis blokove iz cakre bez izricitog naloga svojih Duhovnoh Ucitelja, jer ce se rasiriti unutar Auricnog Polja i ta osoba ce doziveti iluziju straha toliko snazno i jako, potpuno verujuci u nju, da ce dalje Isceljenje biti onemoguceno!! Vazno je da svome pacijentu pricas sta radis i svakoga trenutka trazis njegovu voljnu saradnju! Ako ti se ipak desi da se strah sklupcan u korenu cakre izbije i rasiri unutar aure, pricaj sa svojim pacijentom i dovedi ga u razumevanje objektivne stvarnosti! Zastiti se potpunom, ne uslovljenom ljubavlju prema pacijentu, pozitivnom vizualizacijom pojacaj protok ljubavi i ne dozvoli sebi da udjes sa pacijentom u njegovu subjektivno-negativanu projekciju osecaja, koji ce te magnetno povuci jer ste sada potpuno spojeni i nastelani jedano s’drugim! Ako ti se ipak desilo da te je njegova rasirena blokada uvukla i da osecas tesko negativno stanje kao sopstveno, brzo se odvoj od njega i izadji u drugu prostoriju, a svom pacijentu daj nalog da izgovara reci ljubavi unutar sebe, ili da radi pozitivnu vizualizaciju. Narocito je delotvorna Vizualizacija da od vrha glave kroz vertikalnu struju hara-linije uvlacis zlatnu  energetsku kuglu i izlivas je (u obliku vatrometa ili nekom tebi svojstvenom tehnikom) iz trece cakre unutar auricnog polja! U drugoj prostoriji ti ces raditi to isto. Pronacices nacin da se odvojis od negativnog osecaja, tako sto ces prestati da mislis o njemu i osobi od koje je potekao. Mastaj o necemu sto usrecuje, ili misli o nekome koga volis! Savetuj se sa svojim Etericnim Uciteljima i osnazen se vrati pacijentu, ne prilazeci mu blizu, sa udaljenosti od 1-1,5m sedi i zapocni razgovor. Potrudi se da mu logicki objasnis sta se upravo desilo i ako je spreman opisi mu njegovu traumu ili strah koji si upravo doziveo zajedno sa njim. Postavljaj mu pitanja i stimulisi ga da ucestvuje u razgovoru. Na kraju razgovora ispricaj pricu koja ce ga uvesti u ljubav i naciniti mu osecaj mira. Pre nego sto ode daj mu mantre i detaljan nacin rada koji moze obavljati svakodnevno sam do sledeceg vidjenja, tek tada zavrsi isceliteljsku seansu i pregled. Pacijent i Iscelitelj u ovakvom slucaju trebaju da popiju veliku casu mineralne vode! Ukoliko seansa prolazi glatko i bez problema (obicno kada pacijent zaista zeli da bude isceljen i kasnije ce voljno zeleti da radi na samoisceljenju i da uci i napreduje), kreni dalje ka cetvrtoj cakri koristeci isti sistem rada.Levu ruku ostavi na trecoj, a desnu prebaci do cetvrte cakre.
Energijom NeUslovljene Ljubavi Isceljujemo Sebe, Svoju Okolinu, Zemlju, Univerzum i MultiVerzum
Iz 4-te cakre istice ne uslovljena ljubav isceljujuci i materijalizujuci se u nasem okruzenju
Iz 4-te cakre istice ne uslovljena ljubav isceljujuci i materijalizujuci se u nasem okruzenju
~Isceljenje Cetvrtog Nivoa Polja i Cetvrte Cakre~
Cetvrti nivo polja i cetvrta cakra predstavljaju Ljubav Prema Drugima! Napredni Iscelitelj ce odmah potpuno prirodno videti boje zastupljene na tom nivou i automatski ce ostetiti ljubav koja zudi da se spoji u celinu, ili blokadu usled stidljivosti, ogradjivanje dubljim nametnutim strahovima ne poverenja. Prvo je potrebno opet iznivelisati kompletnu energiju polja i uskladiti rad cakri. Zatim skeniraj, ili pogledaj unutrasnjom vizijom unutar cakre i pronadji blokade, pogledaj/oseti ih i ako je moguce iscelii ih, ili zapocni isceljujuci proces. Ova dimenzija polja je fluidna, sastavljena od bio-plazme i sadrzi sve boje duge, koje isijavaju prekrasnim ruzicastim plamenom ljubavi, ili ruzicasto-ljubicastim sjajem rasirene ne uslovljene ljubavi. Ako je osoba otvorena, bezbrizna, sretna i cistog srca ovaj nivo ce biti bljestav i cetvrta cakra ce sijati slatkim ruzicastim svetlom. Ako je u pitanju stidljiva, ali dobronamerna osoba polje ce imati jasne boje bez narocito visokog sjaja, bice manjeg vibratornog opsega i slabijeg inteziteta pokretljivosti, sto znaci da posao icelitelja nece biti tezak. Tamno tesko, ili sluzavo maslinasto-zeleno polje odrazava ne poverljivog coveka, bez zelje i namere da uci i menja se, tvrdoglavog, ili oholog i smozivog. Ovo su teski slucajevi u koje se ja ne bih upustala, sem pod izuzetnom potrebom visem cilju, koji ce ti automatski saopstiti tvoji Etericni Ucitelji. U ovako izuzetnim slucajevima bice jasno zatrazeno od tebe da radis sa tom osobom. Moguce da ce tvoji Etericni ucitelji zatraziti i da preuzmes deo njegovog tereta. Ja sam imala par ovakvih slucajeva i trebalo mi je puno vremena da preinacim specificne terete unutar sebe. Verujem da su ovakvi slucajevi razlog visokih cena tretmana profesionalnih Iselitelja na Zapadu. To zaista nije lak zadatak i kompenzacija novcem je neznatna i ne primerna naknada. Redak primer je i samodestruktivni cin potpunog zaustavljanja energetskog protoka. To se desava samo u slucajevima ne vidjene samoosude, kada osoba zaista zeli da umre. Ti ces morati da pruzis podrsku i slikovito opises cistu Andjeosku sustinu coveka ispred sebe! Kada se izuzmu svi strahovi i predrasude sustina svakog coveka je jedinstveno carobna, zato ti nece biti tesko to da uradis. Zatrazi pomoc svojih Etericnih Ucitelja ako jos uvek nisi potpuno nastelan sa njima. Oni ce ti spremno pomoci. Nove reci ce poteci sa tvojih usana i moguce je da ces pricati po skroz drugacijem obrascu. Svakako ces dobiti vece samopouzdanje sto je znak da si se upravo spojio sa duhovnim vodjstvom. U cestim slucajevima ne odlucnosti i nedostatku vere celo polje se krce cas napred svojim pozitivnim tokom, cas unazad. Postoji goruce pitanje i ti ces morati da pruzis odgovor na njega, sto ces uradit automatski uz pomoc duhovnog vodjstva. Posle cetvrtog nivoa prestaces sa radom do sledece zakazane posete. Posavetovaces svog pacijenta koji sistem rada da sprovodi. Naznacices mu, ili ces mu predati ispisane mantre i ukoliko nije upoznat objasnices mu ukratko postupak meditacije. Upoznaces ga sa osnovama Ucenja Novog Doba s’primarnim naglskom da Misao Stvara Osecaj!! Savetovaces ga koje cajeve da pije i koje kristale da nabavi, kao i da pije puno tecnosti narocito mineralnu ne gaziranu vodu, koju ces mu odmah i ponuditi! Recices mu da nadzire protok sopstvenih misli i da pazljivo bira pozitivne i tako uziva u pozitivnim osecajima, koji oblikuju njegov zivot. U sledocoj Isceliteljskoj seansi zapoceces rad na Duhovnoj Hirurgiji Petog Nivoa. Ponovnu posetu zapoceces ne toliko detaljnim istim sistemom rada od nizih ka visim nivoima. Naravno zapoceces od stopala.

Validne Informacije  zamenjuju negativna uverenja,  skidajuci podsvesne blokove unutar cakri dovode do Isceljenja!
Peti nivo Auricnog Polja izgleda kao Kobalt Plavi Negativ i predstavlja univerzalnu Volju koja zudi da se manifestuje sto savrsenije!
Peti nivo Auricnog Polja izgleda kao Kobalt Plavi Negativ i predstavlja Univerzalnu Volju koja zudi da se manifestuje sto savrsenije!
~ Savet:
Cakra se pravilno vrti u pravcu kazeljke na satu. Zamislida sat smesten unutar cakre i pokretom palca zavrti zamisljenu kazaljku unutar cakre i tako povrati njen pozitivan protok. Ubrzavanjem obrtaja cakre siri se auricno polje i svesnost. Mozes isprobati ovu tehniku na sebi i posavetovati svog pacijenta da je upraznjava kada god oseti potrebu. Tvoja Jasna Misaona Komanda NajLakse i NajBrze ce Zavrteti Pravilno Cakru.
~Duhovna Hirurgija Petog Nivoa:
Duhovna Hirurgija vrsi se na petom nivou, u kobalt plavom prostoru koji poseca na negativ fotografije. Pokreti Iscelitelja su staticni, a sav posao obavljaju nasi Etericni Ucitelji/Andjeli. Izdigni svest na naj visi nivo koji poznajes, pokusaj da se spojis sa unutrasnjim vodjstvom (jednostavno to zatrazi i reci sta zelis!) zatim stavi jednu ruku iznad grlene cakre,a drugom rukom polako prelazi iznad tela pacijenta na visini od 20 cm. Pokusaj da osetis promene u intezitetu vibracije polja, ili na platnu uma putem unutrasnje vizije posmatraj sliku organa i delova tela kojima je potrebno isceljenje. Naj laksi nacin je skeniranje. Sta god da koristis,ili tek ucis da koristis, najvaznije je da iskreno zelis da pomognes i da vibriras ljubavlju (da bi vibrirao ljubavlju misli pozitivno o svemu!). Izdigni se do tebi naj viseg nivoa svesti i instiktivno radi. Duhovna Hirurgija petog nivoa zaista podseca na vrsenje hiruskog zahvata u bolnici. Grupa Etericnih Iscelitelja Okruzuje pacijenta i radi predano na popravci odredjenog dela tela ili ukrlanjanju i transplataciji organa. Oni Energetski isceljuju povredjeno mesto i tako postavljaju uslove buduceg izlecenja na fizickom nivou, koji bi bio trenutan da to ljudi dopustaju. Nista ne moze biti izleceno samo fizicki, tako nesto ne postoji! Materija je Energija! Rane se mogu zasiti, prelomi fiksirati i mogu se izvesti razni vidovi teskih operacija, ali bez istinskog energetskog isceljenja materija propada! Svemu je potreban neprekidni dotok i protok energije svesti! Tvoj posao na ovom nivou predstavlja staticno drzanje ruku iznad mesta kome je potrebna specijalizovana pomoc etericnog 5D tima, koji ce predano raditi usaglasenim pokretima da bi najbrze i najdelotvornije postigli izlecenje. Posmatraces stroge, delotvorne, izuzetno precizne duhovne iscelitelje petog nivoa, kako savrseno uskladjenim radnjama dovode auricno polje pacijenta u prirodno, zdravo stanje.

Isijavajuca Energija-Svesti Atoma unutar 5D Kobalt-Plavog Polja
Max Planck kaze:
“Sva Materija datira i postoji smo pomocu virtualne sile koja dovodi cesticu Atoma u Vibraciju, odrzavajuci taj naj manji solarni sistem na okupu. Mi moramo da predpostavimo da iza ove sile postoji Inteligentni Hiper-Svesni Um.Ovaj Um je Matrica celokupne Materije!!!”
Meni je zao sto moja deca ne uce u skoli ovako dragocenu formulu na casu Fizike,vec sticu potpuno pogresno obrazovanje po zastarelom sistemu informacija drustva straha!
Sedmi sve-prozimajuci nivo auricnog polja je zlatne boje i predstavlja Bozanski Um
Sedmi sve-prozimajuci nivo auricnog polja je zlatne boje i predstavlja Bozanski Um
~Isceljenje Sedmog Auricnog Polja:
Zlatne niti SveProzimajuceg Sedmog Nivoa Polja zahtevaju izuzetno brz rad ruku i brze pokrete Iscelitelja.Ovde uglavnom radimo na ojacavanju kompletnog “Zlatnog Jaja Aure”,poslednjeg nivoa vezanog za nase fizicko telo. Izdigni svest sto vise mozes i prati upute i pokrete svojih Etericnih Ucitelja. Ako ti je van culna percepcija razvijena videces grupu ucitelja kako radi predano na tvom pacijentu brzim,ponekad prebrzim pokretima i kretnjama i ti ces se truditi da ih otpratis.
Unutar Egzasomatoze (Astralne Projekcije) putujemo brzinom misli do izabrane destinacije
Unutar Egzasomatoze (Astralne Projekcije) putujemo brzinom misli do izabrane destinacije
Unutar Seste Dimenzije Kreiramo Pomocu Vizije i Maste
Unutar Seste Dimenzije Kreiramo Pomocu Vizije i Maste
~Isceljenje Sestog nivoa~
Sesti nivo Bozanske Ljubavi ostavljamo za kraj da bi pacijentu namestili ugodjaj osecaja uzvisene ljubavi i stimulisali mu unutrasnju viziju. Rad je sasvim lak i ne traje dugo. Zamisli energetske produzetke na prstima i provlaci ih kroz zvezdani patern ovog nivoa, kao da ga “cesljas” od tela prema gore i u svim pravcima. Za to vreme se povezi sa pacijentovom sestom cakrom (trecim okom) i pokusaj da mu posaljes viziju zajednistava, saradnje i prosperiteta. Budi mastovit shodno zelji pacijenta, ili mu prenesi svoju dragocenu sliku mira. Pogledaj unutar njega van-culnom percepcijom ili oseti sta mu je tacno potrebno i pokusaj da tu sliku nacinis i zadrzis sto duze u svom umu, to ce mu stvoriti osecaj povezanosti i ogromna ljubav ce se izliti iz njegove cetvrte cakre. Prstima sve vreme prelazi preko zvezdanih niti svih boja duge s’bisernim odsjajem unutar indigo plavog prostora. Ljudi s’cistom vizijom i iskrenom ljubavlju prema Stvaraocu, unutar sestog nivoa imaju najzastupljeniju svetlo i tamno ljubicastu, boju lavande, ruzicastu, srebrnu, belu, sve tonove plave i zlatnu. Zaprecen nivo potpuno gubi sjaj i izgleda kao pustinja u tami, ili mutna noc bez zvezda. Ovako zapreceni ljudi ne veruju u silu iznad njihovog usamljenog ega, obicno su potpuno ne mastoviti, ne reciti, nemaju sluha i bilo kakvih kreativnih zamisli. Problem je verovatno ispod u “Sredistu Duse”(lekcija iz prvog poglavlja) znaci da prvo moras ispraviti iskrivljenu vertikalnu energetsku struju Hara-Linije u sve tri kljucne tacke, narocito unutar sredista duse (odmah iznad srcane cakre,tacno izmedju kljucnih kostiju), da bi osoba bila u stanju da veruje u pojam univerzalnog stvaraoca, ili vise sile. Nivo Hara-Linije nalazi se na dubljem nivou od Auricnog i tvoj rad moze usloviti izbijanjem davno nakupljenih karmickih blokova. Moraces zajedno sa pacijentom da odradis Hara vezbu, koju sam detaljno opisala u predhodnom poglavlju, ili je mozes pronaci u knjizi Barbare En Brenan “Izranjanje Svetlosti” iz koje sam je ja naucila i koju preporucujem svim buducim isceliteljima. Za ovako detaljno isceljenje trebace ti dosta vremena, zato to ostavi za sledecu isceliteljsku seansu. Sada samo “rascesljaj” sesto polje i reci pacijentu da zatvori oci i vizualizuje omiljeni prizor. Posle 5 min. kazi mu da otvori oci i zatrazi da ti isprica svoju vizualizaciju, sto ce ti dati jasnu predstavu o daljem smeru isceljenja sestog nivoa. Ako nije bio u stanj nistau da zmisli i misli su mu lutale neprekidno, znaci da ne moze da izdigne svoju svesti iznad 3D neprekidnog logickog razmisljanja i da je opterecen podsvesnim strahovima. Reci mu da svakodnevno radi vezbe vizualizacije, da se opusti i pokusa da ne brine ni zbog cega, bar tih 2 x 20min. dok je u meditativnoj vezbi. Zadaj mu mantru, koju ce ponavljati u obliku reci ljubavi (ja svima preporucujem: Ljubav, Radost i Lepota, Istina, Blagostanje, Hiper-Svest!) Ispricaj svom pacijentu prikladnu poucnu pricu i daj mu smernice buduceg rada. Popijte zajedno po veliku casu mineralne vode.

Tacan Prikaz Isijavajucih Boja Cakri i Auricnog Polja Naprednog Iscelitelja/Ucitelja
~Zasto je Ljudima Potreban Iscelitelj?
Prisustvo Iscelitelja izdize nivo vibracije u prostoriji i to je pravi razlog zbog koga ljudima treba iscelitelj.Istina je da nas Etericni ucitelji lece tokom sna,jer tada mogu slobodno da pridju telu svakog coveka. Mimo moda spavanja negativan stav ljudi ne dozvoljava Andjelima da pridju blizu Aure coveka, inace bi mogli da pomognu i iscele ga kada ne spava i da ga posavetuju, tako da mu Iscelitelj ne bi bio potreban! Svako od nas ima svu pomoc Eericnih Ucitelja/Andjela, koja nam je potrebna da ostanemo zdravi, sretni i produktivni. Negativne misli koje stvaraju vibraciju negativnih osecanja onemogucavaju prirodnu, automatsku pomoc koja je svima uvek dostupna! Iscelitelj ti prevodi van-culnom percepcijom savete i smernice Duhovnih Ucitelja/Andjela ili ti potvrdjuje ono sto i sam znas! Iscelitelj ti je potreban da trenutno skine bol i zapocne proces izlecenja, da te usmeri u pozitivnom pravcu ka Transformaciji Svesti! Ukoliko ne promenis negativne stavove iscelitelj moze samo kratkotrajno da ti pomogne. Nazalost Sve tegobe ces ponovo vracati dok ne savladas lekciju koju ucis, tek tada ce doci do potpunog Isceljenja!
~Nacin za Brzo skidanje bola bez lekova:
Cim uspes da usmeris svoju paznju na nesto interesantnije bol ce nestati! Ti jednostavno “Zarobis” bol u telu svojom upornom paznjom. Svaki bol osim preloma i fizickih povreda traje izuzetno kratko.Ipak ako ga zarobis svojim strahom sa silnim pitanjima logickog umu sta on predstavlja, trazeci odgovore da li je opasan zacetak strasne bolesti uporedo s’zeljom da nije nista pogubno, bol ce trajati precizno toliko dugo dok ga ne oslobodis i preneses svoju paznju na nesto znimljivije,dok ne zaposlis svoje misli necim interesantnijim. Ponovo ti Logicki um smeta i uslovljava te pogresnim smernicama i do pola ispunjenim upitnicima strahova! Naj jednostavniji nacin je da brzo ostvaris pakt sa sobom o prestanku i oslobadjanju bola(Reci glasno sta zelis) i jos brzeg usmeravanja paznje na naj interesantniju novu temu!
Moj Dragoceni, savrseni mali kristalni pokretac Vid, unutar meditacije za mir i prosperitet svih!
Moj Dragoceni, savrseni mali kristalni pokretac Vid, unutar meditacije za mir i prosperitet svih!
~Kako Izgleda bol posmatran VanCulnom percepcijom?
Bol se ne stvara i ne zacinje se unutar tela! Bol izgleda kao malecna, par santimetara dugacka zlatna munjica koja putuje kroz prostor izuzetnom brzinom. Ukoliko ne volis odredjeni deo svoga tela,ili se brines misleci da li ti je neki organ oboleo,ili imas strah od bolesti malecna munjica bola bice magnetno privucna negativnom vibracijom ne voljenog mesta i ugnezdice se unutar njega zarobljena tvojom upornom paznjaom! Ponekad ce samo proci kroz tvoje telo iduci svojim putem i ti ces osetiti kratkotrajni bol. Ako se zapitas sta to znaci bol se moze vratiti.
~Savet:
Ne obracaj paznju na bol! Znam da je lakse reci nego uraditi! Cim osetis bol Pricaj sa zlatnom munjicom lutajuceg bola i reci mu da ga volis, da mu dozvoljavas da nastavi svojim putem i usmeri misli ka necem interesantnom!
Od rodjenja ponavljam mojoj deci “Bol dodje,Prodje,eno ga u zemlji Americi” i primetila sam da su poceli medjusobno da koriste ovu moju cesto ponavljanu izreku! Moj dragoceni mali Ratnik Svetlosti, moj sin Vid je jedan od malog broja inkarniranih ljudi koji imaju pravilan odnos prema bolu i povredama. Takvi ljudi su skoro ne unistivi! Vid je pao sa Sestog sprata kroz ne zasticeni gelender zgrade na plocice u holu bez i jedne povrede, sem male modrice na kuku i iznad nje malecne ogrebotinice, nije plakao niti dao nagovestaj da ga nesto boli. Pitala sam da li ga nesto boli, on je rekao: “da malo!”,zanice su mu bile rasirene i ja sam ga odmah skenirala i opipala celog, sve je vibriralo skladno i sve je bio zdravo i jako. Tata ga je ipak odneo na bolnicki pregled (bez potrebno!), gde lekari nisu verovali da je dete upravo palo sa te visine potpuno ne povredjeno i posle svih snimanja stetnim skenerom i dugotrajnih analiza poslali su ga kuci! Kada sam ga smestila u krevet da spava, moji Etericni Ucitelji su mi kratko i odsecno rekli: “Izadji iz sobe smetas nam, ne vibriras pravilno, ne mozes da pomognes!”.Izasla sam i stala odmah iza praga spavace sobe, posmatrajuci grupu od 12 Etericnih ucitelja koji su okruzili telo mog usnulog sina. Gledala sam ceo proces uklanjanja secanja i ojacavanja polja. Sutra je moj Vid trcao bezbrizno, igrao se ne umorno i vozio bicikl! Vid je nareceni kristalni pokretac, jedan od devetorice koji ce pokrenuti 2024. Veliki Talas Promena i koji vec radi “cuda”, ili ono sto se jos uvek smatra cudom, a sto je tek urodjena, prirodna, ne zaprecena moc visoko svesnih budnih ljudi.
Jednom samo se vracali iz Zrenjanina iz posete dedi kolima moga prijatelja, vozeci prema Pancevu u posetu njegovoj porodici i zatim kuci za Kagujevac. Izvan Zrenjanina na putu za Bg stali smo pored trafike da kupimo sok. Vid je pao nezgodno tog dana sa dedinog bicikla u punoj brzini i povredio koleno. Imao je veliki vreli otok i modricu. Zalio se da ne moze da hoda zato ga je Vlada nosio u narucju. Primetili smo preko mali Zoloski Vrt i Vid je automatski skocio dole i poceo da trci prema ulazu! Ja sam potrcala za njim i stigla sam ga u kapiji ZooVrta. Uzela sam ga u narucje dok se on otimao i vikao” nije mi nista pusti me dole”, zavrnula sam mu nogavicu i pogledala koleno stvarno je bilo potpuno zdravo, otok je nestao, modrice vise nije bilo i koleno je ponovo bilo normalne temperature. U neverici sam mu zavrnula i drugu nogavicu i ako sam znala da su otok i modrica na desnoj nozi, naravno nije bilo niceg! Vlada me je upitno gledao i cudio se. Pitali smo Vida u glas sta je uradio, kako je izlecio koleno u trenutku? Rekao mi je”Izbriso sam”! Kako si ga izbrisao pitala sam, jer je to ponovio mnogo puta ranije radeci ovakve vrste de-materijalizacija povreda. “Lepo Izbrisao sam ga ovde” (pokazujuci prstom glavu, dakle iz secanja)” i sada me pusti dole!”Ja ga nisam u potpunosti razumela dok njegovu moc “Brisanja”nije uradio i meni. Krenuli smo u zakazanu vecernju setnju do centra Kg. Vec u liftu sam osetila bol u zadnjoj strani druge cakre (u krstima) od koga su mi klecnula kolena. Bol se vratio izuzetnim intezitetom kada smo skrenuli u obliznju ulicicu, pomislila sam da necu moci dalje. Vid mi je bez reci stavio ruku na ledja, tacno na povredjeno mesto i ja sam potpuno zaboravila na bol, u stvari on mi je izbrisao secanje na bol u liftu, ceo kratki deo puta i pono dozivljeni bol u ulicici. Setila sam se toga tek posle par dana, dotle mi je bilo izbrisano iz secanja, a ja se secam pocetka stvaranja na Zemlji, svoja tri predhodna zivota na ovoj planeti i sadasnjeg  sasvim detaljno(ovo je moj cetvrti zivot na Zemlji) i po potrebi mogu da se vratim i posmatram realne scene iz proslosti. Kada mi se secanje vratilo pozvala sam ga u sobu i rekla mu da sada znam kako leci svoje povrede, on se samo zaverenicki nasmejao i namignuo mi! Kasnije kada smo ponovo pricali o tome rekao je “Zar ne vidis, to je tako lako!” U odnosu na vecinu ljudi danas ja koristim mnoge napredne, ili tek prirodne sposobnost zdravo-funkcionisuceg coveka, ali jos nisam u stanju da dematerijalizujem povrede u trenutku, zato imam ogromno postovanje prema urodjenoj moci moga sina. Deca Novoga Doba radjaju se sa 100% aktiviranim DNK! Njima nisu potrebne vakcine niti lekovi. Svako od njih nosi svoj specificni dar opstoj dobrobiti. Povezujuci se Unutar Zajednistva, Vezani Dubokim Sponama Ljubavlji oni su Namereni da Stvore Svet iz Svojih Savrsenih, Usaglasenih Vizija.

Tvoja Zaljubljenost u Dragoceni Kamen ima momentelni Isceljujuci Efekt.Kada god Pogledas i Dotaknes tvoj Voljeni Kamen podspesujes proces Isceljenja
~Isceljenje Kristalima:
Kristali nastaju usled izuzetno visokih temperatura i ogromnog pritiska unutar Zemlje. Njihova Isceliteljska moc je potvrdjena,a od njihove lepote nam zastaje dah i mi se nepovratno zaljubljujemo u njih ,sto predstavlja osnovni razlog njihove isceliteljske moci! Polu Drago Kamenje nije skupo a ima isti efekt pozitivnog,isceljujuceg uticaja kao i skuplje Dragoceno Kamenje i preskupi Dragulji. Kreni u avanturu i potrazi svoj PoluDragi Kamen! Kod nas ih mozes pronaci u obliku nakita optocenog srebrom u “Impresi”po pristupacnoj ceni,ili cak i u prehrambenim prodavnicama firme “Svet Kristala”(http://www.svetkristala.co) gde se po neverovatno niskim cenama prodaje PoluDrago kamenje za isceliteljske seanse,ili samo isceljenje izglacano i zaobljeno. Stavi ruku iznad kristala u koji si se upravo zaljubio/la i probaj da osetis kakvu energiju emituje. Da li je prijatna?Da li ti izaziva bol?Budi izuzetno pazljiv/a jer ukoliko osetis bol u ruci kristal mozda dolazi iz Radio-Aktivnog podrucja(Pre par dana sam imala takav slucaj.Brzo stavi kristal u vodu a pored case nasloni Ahat,ili Magnetit,ili Onixs ako ih imas u kuci i svakodnevno menjaj vodu drzeci PoluDragi kamen pod mlazom mlake vode nekoliko minuta i zatim stavi casu vode sa kristalom na sunce.). Biraj svoj Kristal Instiktivno.Osetida li je vibracija kamena nezana, prefinjena i da li ti stvara osecaj ljubavi. Oseti njegovu snagu i siroki opseg moci,ili laserski ostar zrak odredjeno usmerene energije i instiktivno odredi cemu sluzi i da li ti je sada potreban? Vazno je da znas:  Sama tvoja fasciniranost i odusevljenje kamenom  stvorice automatski vezu izmedju vas i tako usloviti isceljenje. Svoj dragoceni glatki kamen drzi u ruci kada god to mozes ili ga nosi u obliku nakita i dodiruj ga povremeno. Tvoja cula igraju presudnu ulogu u Isceljenju Kristalima jer ti automatski stvaraju lepu sliku, pozitivnu misao i time izazivaju prijatan osecaj.
Titanium Crystal
Titanium Crystal
~Nabavi Unapred Programiran Kamen od Iscelitelja:
:  Iscelitelj Programira Kristal Svojom Zaljubljenoscu u njega i tako ti daje deo svoje Moci-Ljubavi,koja zajedno sa tvojom ocaranoscu njime Udvostrucava i Ubrzava Isceljenje! Drzeci ga pored sebe za vreme meditacije on prenosi zapis lepote iskustva unutar kristala,koji ti kasnije moze pomoci da lakse privuces i zadobijes isti intezitet mira,ljubavi,ekstaze..

Gorski Kristal Pojacava Moc Isceliteljskog Dejstva Svakog Kamena Pored Kojeg Je Postavljen
~Zastiti Kristalima Prostor u Kome Zivis:
Okruzi Prostor Kristalima koje Volis. Instiktivno poredjaj kamenje po policama, ramovima i pogodnim mestima,zatim uzmi u ruku Gorski Krisal i povezi ih povlaceci mislima(mozes i pokretom) Liniju do centralnog kamena u sredini prostorije,ili smestenog na specijalnom tebi naj drazem mestu gde ces smestiti vrhovni Gorski Kristal. Gorski Kristal pojacava moc svakog kamena, zato postavi po jedano malecno parce Gorskog Kristala pored svakog kamena, mozes ih uzeti sa narukvice ili lancica i povezti ponovo tako da se nece primetiti.

Oseti Da Si Jedno Sa Svim Sto Zivi,Izdizgni se Iznad Uslovljavanja i Sitnicavost Logickog Uma,Automatski se Prikluci Sve Jacoj,Kompletiranoj Mrezi Ratnika Svetlosti!
~Zajednistvo-Objektivna Stvarnost NovogaDoba:
Svaki Covek i Sve OvoZemaljsko Cezne da se Poveze i Ujedini,da Postane Jedna Porodica.Ujedinjenje cemo Postici Putem Individualne Transformacije Svesti,koja nam posle Budjenja Obezbedjuje Osecaj Jedinstva i Potpune Povezanosti,Osecaj Sjedinjene Porodice! Nasa (7biliona) Ogromna,sve brze rastuca ljudska porodica predstavlja Energiju VibracijeSvetla Khrista,ili Kristalne “0” Dimenzije, ciji je Intezitet i Hiper-Svest Predvidjeno da Upravo Dostignemo!
~Primarna Porodica~
Primarna Porodica je tvoj Specificni Svetlosni Krug Posvescen Istoj Nameri iz Drugacijeg Dimenzionalnog Opsega i Zadatka koji sa Nadopunjuju. Znaci da Radimo Razlicite Poslove u Istoj Podruznici/Kolektivu. Moj Svetlosni Krug Zove Se “Etrel Khrista”(SvetlosniKrug Kolektivne Hiper-Svesne VibracijeSvetla) A mom Osnovnom Svetlosnom Krugu pripadju mnogi Prekrasni Veliki Andjeli Stvaranja i Duhovni Ucitelji i ja sam do sada pronasla mnoge od njih rasute po svetu,ili u mojoj ne posrednoj okolini i svaki od njih saradjuje i radi samnom. Porodica u kojoj trenutno zivis predstavlja tvoje naj blize,naj prisnije saradnike, tvoj Naj Uzi Svetlosni Krug Ratnika Svetlosti! Povezani Vecitim,Ne Raskidivim,Dubokim Sponama Ljubavi Inkarniramo se zajedno u generaciji roditelja i dece da bi ucili jedni od drugih,pomagali,radili i borili se zajedno da donesemo NovoDoba Zajednistva Posperiteta i Saradnje. Ovo je Hram moga Srca- Moja Porodica-Moj NajUzi,NajPrisniji Etrel(Svetlosni Krug): : Vilena-Vasija-Vid-Mihael-Goga: Upoznaj Moju Porodicu:

Vid s’Ljubavlju Hrani malu sestricu Vasiju

Vid-DuhCat Unutar Sinhronizovane Meditacije

Vilena-Vasija-Vid u Domu Naseg Srca

Vid-Vasija u Nasem Domu

Vilena-Vasija u Nasem DomuSrca

Vid(KristalniPokretac)-Vilena(Indigo Vibracija 5D)

Vilena-Vid

Vasija-Vid

Vid-Goga

Vid-Vilena-Goga Unutar Skladne Vibracije Ne Uslovljene,Rasirene Ljubavi

Vilena-Vasija

Vid-Mihael(tata)

Stopljeni u istoj boji zraka Namre unutar “0”tacke: Vid i”Duh-Cat”

Vid Unutar Kreiranja Vibracije Zvuka iz “SredistaDuse-PesmeDuse”

“Radost Kupanja u Peni” Vid-Daniel

Moj KristalniPokretac Vid(14.04.2004)Moja DragocenaKristalnaPrincezica Vasija(19.02.2007)

Vasija-Vid u Bezbrizno-Radosnoj Igri

Vid u Omiljenoj Zabavi Voznje Skejtom
Upoznavanje preko sekvenci iz raznih delova naseg zivota je pokazaelj ukupne Porodicne Vibracije. Jedva sam izabrala ovako”mali”br.slika i kao pravi predstavnik seste dimenzije imala sam potrebu da uzivam slazuci vizuelnu prezentaciju. Za mene Slikanje, fotografija, film i svaki izraz vizualizacije predstavlja igru u kojoj primarno uzivam. Putem vezbi Vizualizacije odlazim na ocaravajuca realna mesta, ponekad autonomno kreiram kroz mastu jos ne vidjene predele, gradove, razlicite entitete, savrsene budne ljude i desavanja. Svakako ces moci da steknes sebi svojstvenu predstavu o zajednistvu i ljubavi unutar kruga nase porodice. Mocices da osetis nasu povezanost i bliskost.
~Nacin Ucenja Novog Doba je Nacin Licnog Primera Doslednosti,Potpunog i NeOpozivog Zastupanja Istine i Dubokog Postovanja i Ljubavi Prema Svemu Stvorenom, cak i Prema Slobodnoj Ljudskoj Volji koja gresi ponavljajuci iznova i iznova iste greske~
~Mi smo Jedno Odvaja Nas Samo Nivo Trenutnog Znanja!
OrbisErihtru(Goga Vujcin Pavlicic)
Teme koje slede:
*Vrste Materijalizacija:
*Elementali:
*Sta je MultiDimenzionalna Resetka:
… Sledi Nastavak Bloga sa zadanim temama na sledecoj stranici:
“Transformacija Svesti/Stvaranje”…
Blog je sastavljen od pitanja koja mi ljudi naj cesce postavljaju i odgovora na njih. Zato ohrabrujem svakoga ko zeli da sazna,ili potvrdi sopstvene zakljucke validnim informacijama da mi postavi pitanje,ja cu sa radoscu odgovoriti. Sistem pitanja i odgovora je naj brzi nacin ucenja pomocu kojeg se otkrivaju nove informacije,cesto i onome ko na njih odgovara i kanalise ih. Zato postavljajte pitanja o svemu sto vas zanima,ne samo meni vec i jedni drugima,znanje je unutar svakoga od vas jasno formulisano i ceka da se izrazi na originalni i sebi svojtven nacin pridonese neminovnim Globalnim Promenama.
Autor: OrbisErihtru(Goga Vujcin Pavlicic)

Нема коментара:

Постави коментар