Promenite život na bolje: seminar "Ples, prostor, molekuli" doktora Graziana Dominicija

Osnažite se na duhovit način i sa lakoćom promenite sve što vam u životu ne ide na radionici "Ples, prostor, molekuli" doktora Graziana Dominicija...
promenite_zivot_na_bolje_seminar_ples_prostor_molekuli_doktora_graziana_dominicija
Prvi put u Beogradu, od 6. do 8. oktobra 2014. godine u hotelu Park u Njegoševoj 2, doktor Graziano Dominici održaće seminar i radionicu za koje najavljuje da vam mogu pomoći da promenite sve što vam u životu ne funkcioniše.
Po profesiji hirurg, međunarodni govornik, facilitator svesnosti, i svetski poznat Access Consciousness Facilitator, doktor Graziano Dominici putuje svetom održavajući seminare i radionice na kojima na lepršav, lak, relaksirajući i duhovit način osnažuje ljude da sa lakoćom promene život na bolje, bez obzira na to da li je u problem u poslu, odnosima, partnerstvu, ljubavi, seksu, novcu, ili roditeljstvu.
Cilj seminara koji traje od 2 sata (uvodno veče, 6. oktobar) do 2 dana (7. i 8. oktobar) je da istinski, energetski i kognitivno osetimo ko je kreator našeg života i našeg utelovljenja u našem prostoru.
Više informacija o seminaru možete dobiti putem kontakta Rade Čanak (065/3016-254) ili putem imejla wellbeing.canak@gmail.com. Prijave možete poslati putem linka ttp://www.accesscons…­etails.asp?cid=47239.

Ostali članci