четвртак, 18. септембар 2014.

Spektakularni ženstveni enterijer za ljubitelje glamura

Osvežite svoj životni prostor po ugledu na jednu od prostranih prizemnih kuća na kojoj je radila arhitekta i ditajner enterijera, Ana Maria Vieira Santos, koja lično nadgleda sve svoje prelepe, ali i vrlo luksuzne projekte... inspiracija je garantovana!
Foto: Promo / Ana Maria Vieira SantosFoto: Promo / Ana Maria Vieira Santos
Luksuz, glamur, ali i sjajna, efektna rešenja od kojih mnoge možemo da iskopiramo odlike su stila Ane Marije Vierie Santos, Brazilke koja radi ne samo u rodnoj zemlji, već i širom Evrope i Amerike.
Njeni projekti skoro uvek uključuju makar i sasvim male vrtove, poneki detalj s vodom (fontanu, mini bazen, vodoskok... ), ali i druge fantastične detalje. Ideje za takve detalje možete potražiti ovde.
Predstavljamo vam jednu raskošnju prizemnu kuću koju je uredila talentovana Ana sa svojim timom od tridesetak saradnika. Čitav središnji deo je u staklu poput rimskih atrijuma, a igrom spuštenih i normalnih plafona i probranim osvetljenjem dom izgleda potpuno ispunjen radošću, čak i tokom tmurnih dana.
Uz glamurozan izgled, vodilo se računa i o maksimalnoj udobnosti: bela garnitura za sedenje dopunjena je udobnim taburetom, ali je na njemu praktičan četvrtasti poslužavnik pa uvek može da posluži i kao stočić.  Fotelja bordo boje okružena ljubičastim i pink cvećem formira divan kutak za čitanje sa posebno ženstvenom luksuznom notom! Pogledajte i gipsane ukrasne detalje u ovoj prostoriji koji će svaki prostor učiniti posebno šik. 
U sredini trpezarijskog stola postavljena je i prava mala zelena bašta - vešto postavljenu usku žardinjeru i vi možete ispuniti čuvarkućama ili sličnim niskim rastinjem i imaćete detalj koji se pamti. Pogledajte sjajan dizajn Ane Marije u galeriji slika!
Tekst: Milica Gudžulić

Pogledajte galeriju slika

Нема коментара:

Постави коментар