среда, 12. новембар 2014.

ПЕТАК, 14. МАЈ 2010.

SVETI GRAL - Svetlosno telo

Dragi članovi porodice Svetla, vi prolazite kroz duboku transformaciju i promenu. Od aktiviranja rešetaka i portala 11.11. 2009.g. snažna sunčeva i mesečeva aktivnost u prva dva meseca ove godine,znatno je ubrzala kosmičke vibracije.
To utiče na magnetnu mrežu planete i vremenske obrasce u obe zemljine hemisfere. To je snažan pomak i donosi snažan blagoslov. Ako je vaše iskustvo sada stresno a sigurno jeste teško za mnoge od vas,ovo vreme će proći najkasnije do ekvinocija 21.03. Nakon ovog snažnog talasa kosmičke energije povratićete vašu unutrašnju i spoljašnju ravnotežu.

Martovski ekvinocij biće nešto kao "pojavljivanje" u sledećim koracima vaše duhovne i fizičke evolucije. Mnogi od vas će osetiti dobrobiti aktiviranja i transformacije na pinealnoj žlezdi (epifizi) kao i na krunskoj čakri unutar DNA.
Primetićete ulazak novih percepcija i nove darove, odnosno sposobnosti, kao i promenu u stanju tela, koje će dobijati više svetla i to će prenositi na fizičke strukture mozga, hipofize i srca, posebno grlena čakra i visoke srčane čakre. Ovo će proširiti vaše sposobnosti, odnosno čula, moći ćete komunicirati na višim dimenzijama i imaćete povećane intuitivne sposobnosti.
To znači da ćete moći pristupiti svojim darovima empatije (saosećanja) i telepatije mnogo jasnije.
Komuniciraćete više iz srca sa osećajima i intuicijom nego rečima. Još uvek ćete ceniti darove jezika i reči ali postaćete svesni energije iza reči.Ćutanje će za vas postati važno isto koliko i reči. Sposobnost da u tišini osetite energiju ljubavi,doći će u martu nakon ekvinocija.

Zaista, na ovaj martovski ekvinocij, energija “Svete ruže” postaće stabilna i otvorena i biće svetlucavo zračenje, te će osvetljavati planetu u zlatno svetlo. To je zlatno svetlo od uzašlih i svetlo bezuslovne ljubavi, ono što mi zovemo viša svest. To je savršena ravnoteža između neba i zemlje, izražavajući Božansku ljubav kroz ljudski oblik.
Mi vam savetujemo da se udružite u ovu ceremenoniju na ovaj dan i da proslavite uzemljenje kosmičke svesti na svoje vlastito uspinjanje i ubrzanje na ovom nivou postojanja.

Oni od vas, koji su aktivirali svoj "gral"(svetlosno telo) i koji su postali primaoci zlatnog svetla bezuslovne ljubavi, imaće pojačane sposobnosti da ih manifestuju i da ozdrave. Otvaranje krunske čakre pojačaće sposobnost viđenja na višim nivoima.
Vrata percepcije će u potpunosti biti otvorena, za one koji su probuđeni i spremni za novi nivo postojanja.
Vi ste pioniri i pristupićete novim i tako otkrijete svoje prave sposobnosti!

Kao ljudski anđeli vi imate pristup moći, koja dolazi iz Božanskog svetla. To je snaga koja se može koristiti za dobrobit svih. To je moć ljubavi ozdravljenja. Molim Vas da to prihvatite, primite i poštujete. To je dar, koji se 2000 godina razvija u čovečanstvu, a sada se rađa u vama!

Uskoro će se pojaviti pravo razumevanje za novo čovečanstvo i darove ljubavi. To su darovi lepote ljubavi i nemate se ničega plašiti. Mnogi od vas oklevaju prigrliti svoje sposobnosti jer odjeci iz prošlih života ne dozvoljavaju izražavanje takvih poklona.

Ali znajte, ovo je pravi trenutak, ovo je pravo vreme za prihvatanje ovih mogučnosti, da se kanal Božanskih čuda stavi u novu svrhu zemlje, u ljudski anđeoski oblik.

Нема коментара:

Постави коментар