недеља, 9. новембар 2014.

Bog štiti one koji veruju u Boga

December 3, 2012 at 9:22 pm | Posted in Uncategorized | 1 Comment 
Imejl, 25.januar 2012.
M 181
Dragi moji,
Primio sam mnogo imejlova od vas u zadnje vreme. Na neke sam odgovorio lično, a neke odgovore sam dao kroz blogove jer su po prirodi opšti. Za neke od vas, vreme nastavlja da bude test. Mnogi problemi, lični, profesionalni, zakonski, finansijski… Neki od vas koji su prolazili kroz niz problema prošlih meseci sredili su život i lepo  sve ide dalje svojim tokom. Srećan sam.
Iz Sunca kulja vatra, kažu naučnici. Vatrena oluja treba da udari zemlju do sledećeg utorka. Bog će zaštititi sve one koji veruju u Boga i Njegova stvorenja uključujući i vas same. Bog se može dostići kroz tišinu. On je unutar vas. Uđite unutra i govorite s Bogom. Budite s Bogom. Bogu ne treba ništa od vas, jer je On bezuslovan. Sve što Mu možete dati, to ste vi sami. Predajte Sebe Sebi. Bog ste vi sami. Ko zna koliko ćemo dana još biti na zemlji!
Jednostavno živite sa zahvalnošću za svaki udisaj, svako zrno koje održava to telo u životu i za svaku kap vode koja postaje naša životna krv. Šta drugo možemo da radimo ovde? Ne gledajte razlike između ljudi i umova, i gledajte ono jedinstvo koje je ispod površine tokom svog kratkog boravka na zemlji. Nema oca, majke, brata, sestre, sina ili ćerke, rođeni smo sami i umrećemo sami. Dakle opustite se. Prosto se radujte zbog ovog trenutka, a onda zbog sledećeg, i sledećeg. S radošću idite kroz vreme. Neka sreća podmazuje vaše putovanje na zemlji.
I u tuzi i u sreći, molim vas setite se Boga. Predajte sve svoje misli, reči i dela kojem god Bogu prema kome osećate jaku ljubav. Čim se rasteretite problema nakon što ste ih stavili pred Boga, ne osvrćite se i ne uzmičite. Samo idite dalje, s jakom verom i predajom.
Koristim ovu priliku da čestitam i zahvalim pojedinim članovima naše porodice koji konkretnim delom ukazuju izuzetnu samilost uprkos svim neprilikama. Društvo orijentisano na profit vas možda ne shvata ili ne priznaje. Ne brinite. Nemojte da čekate na to ili brinete zbog zemaljskog priznanja ili aplauza. Ono je privremeno. Bog aplaudira vašem radu. Bog vas priznaje, što je trajno. Neka vas čistota vašeg srca vodi dalje.
M 162
Bog se može dostići kroz tišinu. On je unutar vas. Uđite unutra i govorite s Bogom. Budite s Bogom. Bogu ne treba ništa od vas, jer je On bezuslovan. Sve što Mu možete dati, to ste vi sami. Predajte Sebe Sebi. Bog ste vi sami.
Kada je tempo vremena tako jak, sve što možemo da uradimo da bismo ostali uravnoteženi na zemlji je put čistote; a to su bezuslovna dela ili činovi milosrđa. Neće pomoći ispaštanje ili meditacija kada ceo svet zuji od povećane energije. Zato ima toliko nesreća na ličnom, profesionalnom planu kao i u prirodi. Brujanje od povećane vibracije bi moglo da postane nepodnošljivo. Intenzitet bi mogao da ekskalira u dalje nesreće. Slabi će pasti a jaki će preživeti. Duhovnost je snaga. Čistota će biti vaš štap podupirač. Najbolja duhovna vežba u takvo vreme je nesebično služenje. To samo će uzdići vašu svest do velikih visina. To je sigurno. Neki od naših su shvatili ovu poruku glasno i jasno i spremni su da idu tim putem s jakom verom, uverenjem i samopouzdanjem. Čestitajmo im…
Ljubav i samo ljubav,
M

Нема коментара:

Постави коментар