понедељак, 8. јун 2015.



Za ponovnu veru u sebe i ljubav

autor: Danijela Dimitrić

Danas u Srbiji i šire, imamo na hiljade mladih, uspešnih, lepih, obrazovanih devojaka i mladića, koji uz jaku želju i angažovanje ne pronalaze odgovarajućeg partnera. Sve se svodi na neuspehe i velika očekivanja. Vremenom, u trci za društveno prihvatljivim postignućima i „srodnom dušom" ne uviđamo da smo se otuđili od sopstvene duše, sebe samih i svojih osećanja. 
Kalifornijske Cvetne Esencije ne mogu za Vas da „pronađu" odgovarajućeg partnera. Ono što je moguće njihovim korišćenjem je uspostavljanje harmonije sa unutrašnjim bićem,  vraćanje osećaja entuzijazma i vere u sebe. One Vam omogućavaju život u sadašnjosti, negujući viziju budućnosti.
Klijent : 37 -godišnja žena, sa osećajem nezadovoljstva usled neostvarenosti zadovoljavajuće partnerske veze.  Već neko vreme se oseća „izgubljenom", bez fokusa, nije sigurna šta želi u životu. Izgubila je želju i volju da ponovo upoznaje nekoga, dosadašnja iskustva sa muškarcima su bila poražavajuća. Strah od ponovnog neuspeha. Trenutno dosta vremena provodi na poslu i u kući, retko se viđa sa prijateljima jer imaju porodice i „nema o čemu sa njima da razgovara". Nije sigurna da li još uvek želi decu ili da odustane od majčinstva. Visoko obrazovana profesionalno ostvarena.
Lečenje cvetnim esencijama:
Angelica - Za osobe koje se osećaju izgubljeno bez motiva i bez cilja. Pomaže da se osećaju zaštićeno i da uspostave kontakt sa „vodičima" u sebi. Osećaj zaštićenosti i pažnje je od izuzenog značaja za ljudsku dušu, daje joj hrabrost i snagu.
California Wild Rose - Za one koji odbacuju emotivni rizik i dublji odnos sa nekim i koji radije uspavljuju svoja osećanja i emocije. Ova esencija stimuliše snagu srca, odnosno snagu ljubavi, za pronalaženje entuzijazma za svakodnevni život i ljubavi za drage ljude.
Mountain Pride - Cvet koji ističe arhetipski duh ratnika, za one kojima ne dostaje snaga volje. Za one koji nisu svesni da je pozitivno kretanje važno za isceljenje tela i duše. 
Star Tulip - Ovaj cvet otvara sposobnost unutrašnjeg osluškivanja, za one koji nisu u vezi sa svojim najdubljim delovima. Vraća jaku vezu sa unutrašnjom ženstvenošću. Za žene koje su izgradile štit oko sebe.


Projekti i članciProjekti i članciProjekti i članciProjekti i članci

Нема коментара:

Постави коментар