четвртак, 4. јун 2015.


Radenko Zeković – rekonekcija

Reconnection-hands-transp
radenko_zekovic2Rekonekcija® je izuzetno uspešna metoda lečenja koja je uzdrmala lekarske krugove u svetu. Ovde se, očigledno, nešto značajno dešava, dovoljno veliko da motiviše naučnike i institute za medicinska istraživanja širom sveta (Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, i Majami univerzitet, Univerzitet Arizone…) da ulože novac i vreme da to istraže.
-Glen Rein, Phd, direktor istraživačke labaratorije kvantne biologije, Njujork, dokazao je da rekonektivno isceljivanje ispravlja oštećenja DNK;
– Dr. Konstantin Korotkov, nakon trogodišnjih kliničkih ispitivanja dokazao značajan pozitivan uticaj Rekonekcije na zdravlje i blagostanje ljudi…
Mada rade na istoj frekvenciji, postoji razlika između Rekonektivnog lečenja® i Rekonekcije® . Razlika je i u nameri i u postupku: Rekonektivno lečenje® se koristi da se uspstavi balans na svim nivoima, mada klijenti obično dolaze da bi se izlečili od određene bolesti (disbalansa u organizmu, oboljenja), dok je Rekonekcija® evolucioni proces kojim se rekonektujemo sa svojim optimalnim bluprintom kroz rekonekciju naših meridionalnih linija i DNK lanaca sa linijama planete, zvezda, Univerzuma /Boga /Ljubavi. Licna rekonekcija se radi samo jednom u životu.
Rekonektivno lečenje® je začuđujuće jednostavno, a ustvari izuzetno efikasno. Ovde je moć više inteligencije na delu. Isceljitelj je tu samo da pomogne da se napravi konekcija, da omogući da se ponovo uspostavi harmonija između Čoveka i Univerzuma, harmonija sa Bogom. Oko dve decenije iskustva dr. Perla nam pruža informacije o brojnim dokumentovanim lečenjima bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema koje savremena medicina ne može da leči.
Ja sam Radenko Zeković, i od samog početka prakse, tj. 2008. godine imam uspešna isceljenja i Rekonekcije. Isto tako, isceljenja radim i na daljinu. (Za ličnu rekonekciju je obavezno lično prisustvo.) Na osnovu iskustava dr.Perla i ostalih pokazalo se da je najčešće potrebno uraditi tri (polusatne) isceliteljske seanse. U težim slučajevima i pet. Može dan za danom ili dan-dva izmedju seansi, tako da proces isceljivanja bude završen najviše za nedelju dana. Rezultati nekada budu očigledni odmah nakon seansi, a nekad sa različitim periodom kašnjenja, što je vrlo individualno.
Bitno je naglasiti da se ovde radi o tretiranju čoveka kao celovitog bića i da iscelitelja u suštini ne interesuje konkretna dijagnoza ili konkretni razlog dolaska klijenta. Stvarni uzrok problema često je negde drugo, bilo u fizičkom telu, bilo na mentalnom, emocionalnom ili nekom još finijem nivou. Često se prvo reši neki drugi problem a ne onaj zbog kog osoba dolazi, jer je suština u vraćanju celovitosti čovekovog bića a redosled i manifestacije tog procesa često su neočekivani.
Lična rekonekcija se obavlja dva uzastopna dana u seansama koje traju nešto manje od sat vremena.
Kvalifikovan sam:
za Rekonektivno isceljivanje u aprilu 2008, u Pragu;
za obavljanje lične Rekonekcije u julu 2008, u Atini.

Contact

  • Koste Šokice 5, Novi Sad
  • 021/6394-591 064/280-24-48
  • yogastah@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар