уторак, 2. јун 2015.


Kristijan Nortrap - Lečenje Božanskom Ljubavlju

Pre nekog vremena dobila sam knjigu koja se zove ‘Preživeti haos: lečenje Božanskom ljubavlju- spiritualno energetski proces’. Ova knjiga, napisana od strane inžinjera I naučnika Roberta G. Fričija, je jedna od najpraktičnijih, najjednosatvnijih I najuzbudljivijih priručnika za izlečenje koje sam ikad pronašla.
Sa namerom da iskoristi svoj uspeh I znanje kako bih pomogao ljudima, Friči je studirao energiju zajedno sa Dr. Marsel Vogelom iz IBM-a, čovekom koji je radio sa 200 pacijenata u oblastima kristalne tehnologije za radio, kompjutere I televiziju. Vogel je poslao Fričija da studira sa ljudima koji se bave fizičkim izlečenjima, šamanima I ostalim doktorima čije se lečenje bazira na veri (ne misli se na veroispovest, niti religiju). On je otkrio da se ozdravljenja dese onda kada u sebi probudimo moć Kreatora I Božanske ljubavi- a to je najmoćnija izlečujuća sila dostupna nama. Da bi ovo postigli morate svoj ego ostaviti po strani, I prihvatiti da nauka I medicina, kakve ih danas znamo nemaju sposobnost niti jezik sa kojim bi objasnile kako Božanska ljubav utiče na materiju- ili ljudsko zdravlje I okolnosti.
Iako su Vogel I Friči u početku radili sa kristalima I prenosnicima energije, tek im je kasnije postalo jasno da nam kristali uopšte nisu potrebni. Mi jesmo kristali. I svako od nas je sposoban da prima I šalje Božansku ljubav. Božanska ljubav je moćna energija bezuslovne brižnosti koja se odašilje kroz čitav univerzum od Kreatora. Što više ljudi radi na tome da prizove tu Božansku ljubav, tolko je jača energija. A to je, moji prijatelji, krajnje zapanjujuća I praktična poruka (I metod) koji ćete naći u Fričijevoj knjizi ‘Preživeti haos: izlečenje Božanskom ljubavlju‘. Dakle: kako da koristimo tu energiju? Evo kako to Friči objašnjava:
Prvi korak: priđi Kreatoru I Božanskoj ljubavi na pravi način- sa poštovanje I manjim egom (TI NISI Bog, iako Bog radi kroz tebe I za tebe) Budi voljna da koristiš opštem dobru, radije nego samo sebi.
Drugi korak: koristi moć zahtevanja, peticije. Ona se koristi kao moćni alat za interaktivni zahtev, kako bi svoje misli poravnali sa mislima Kreatora, za opšte dobro. Kada razmišljamo, naše misli stvaraju energetski oblak oko nas. Možemo namerno poravnavati svoje misli sa voljom Kreatora, kako bi one bile konstruktivne. Evo jedne generalne molbe koju možete koristiti:
Prihvatam Božansku ljubav svojim duhom I fokusiram je na svoj timus (grudna žlezda). Predajem svoju volju Kreatorovoj volji. Ja priznajem moju (zdravstveno stanje, životnu situaciju) I tražim da izvor ovih problema bude oslobođen I izlečen uz pomoć Božanske ljubavi, prema volji kreatora’

Božanska Ljubav
Božanska Ljubav
Treći korak: Konektuj se sa svojim zahtevom tako što ćeš udahnuti I zadržati dah. Reci sebi mentalno da se fokusiraš na svoj timus svojim duhom I Božanskom ljubavi.
Četvrti korak: Recituj mentalno svoj zahtev.
Peti korak: Lagano otpusti svoj dah.
Šesti korak: Nastavi da se fokusiraš na svoj timus još 5 minuta.
Ovaj proces se može raditi I za nekog drugog. Jednostavno im dajte da I oni ponavljaju zahtev. A zatim dopustite da Božanska ljubav ide ka njima. Zapamtite, misli I energija se prenose istog momenta kroz prostor. Tako da ovaj zahtev funkcioniše istom brzinom za nekog na drugom kraju sveta, kao I za onog pored tebe.
Često nosim tu knjigu sa sobom I podučavam ljude ovaj proces. Moj prijatelj se skoro oporavio od hroničnog sinusitisa radeći zahtev zajedno samnom. U ovim vremenima brzih promena, svima nam treba praktični, konkretni način da pomognemo sebi, našim porodicama I našoj planeti da se izleči. Božanska ljubav je neprikosnoveno najmoćnija sila da se ovo postigne.
Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan :)

Нема коментара:

Постави коментар