уторак, 10. јун 2014.

Abraham-Hiks - Prihvati sve i stvaraj harmoniju

Krenite bezbednijim putem.
Kako pronaći harmoniju na radnom mestu?

Kako da sačuvate pozitivno životno iskutvo kao zaposleni koji se nalazi u situaciji neprijatnog poslovnog okruženja? 
Abraham: Prva stvar koju bi vas ohrabrili da uradite jeste da se držite podalje, da tako kažemo. Trudite se da što manje možete zapažate I budete svesni te disharmonije, jer time što nećete biti nesvesni te dishramonije, u vama neće biti prisutna aktivna vibracija toga, a Zakon Privlačenja će vam uskratiti bilo kakav randevu sa disharmoničnim iskustvima.
Ali, ako ste umesto toga veoma svesni neprijatnih događanja oko vas – ako tražite da ispravljate ‘krive drine’ tako što privlačite pažnju na njih – onda aktivirate vibraciju u vama koja vas privlači bliže ka neprijatnom miksu događaja. A ako sa svoje tačke gledišta identifikujete nepravde I upirete prstom u njih, oni koji učestvuju u ponašanju koje smatrate da je pogrešno će se uzdići I pružiti još veći otpor ka vama u pokušaju da vas ubede da je zapravo vaša tačka gledišta ona koja je pogrešna. Onda ćete vi uzvratiti, a potom opet oni, a dishramonija samo raste I raste dok su obe strane uskraćene bilo kakvog trajnog rešenja.
Sav kontrast ikad traži poboljšanje za sve uključene strane, ali obično oni koji su uključeni pružaju toliki otpor prema drugima da sebe uskraćuju da sagledaju rešenje, čak I kada je ono veoma blizu.
 Posmatranje nečega što ne želite do tačke da više ne možete to da podnesete, a potom napuštanje situacije I beg na neko drugo mesto, nikada ne donosi trajno rešenje, jer je razlog zbog kojeg ste otišli još uvek dominantna vibracija u vama, što znači da vam sledi samo još sličnih scenarija kao onih od kojih ste upravo otišli i oni ponovo pronalaze svoj put do vašeg životnog iskustva. Drugim rečima, vi niste promenili vašu tačku privlačenja time što ste se preselili na novu lokaciju, novi posao, novu vezu.
Možda zvuči čudno, ali najbrži način da se prebacite na novu I poboljšanu situaciju jeste da se pomirite sa trenutnom. Time što ćete napraviti listu svih najpozitivnijih aspekata kojih se možete setiti u vezi vaše trenutne situacije, pustićete otpor koji ste imali prema poboljšanjima koja vas čekaju. Ali ako se borite sa nepravdama vaše trenutne situacije, vi sebe držite u vibracionom poravanju sa onim šta ne želite, I tada se ne možete kretati ka pravcu poboljšanja. To se suprotstavlja Zakonu.
Pošto se moćna želja za unapređenjem uvek javlja iz neprijatnih situacija, širi deo vas već doživljava dobrobit kontrasta koji ste proživeli, I vi možete – mnogo lakše nego što većina vas veruje – da počnete, upravo sada, da primate dobrobit tog kontrasta. Možda u početku to neće biti lako, ali jeste najjednostavnije rešenje da vam bude najbolje što može biti tu gde jeste trenutno.
U svakoj čestici Univerzuma postoji ono što je željeno – I nedostatak toga. Tako što ćete odlučiti da se orijentišete da gledate ono što je željeno, vi ćete promeniti svoje vibracione obrasce otpora I više neće biti moguće ostati u neželjenim situacijama dug period vremena.

Širi radost, možda ćeš baš ti nekom ulepšati dan :)

Нема коментара:

Постави коментар