недеља, 8. јун 2014.

Živimo u Veličanstvenom Vremenu Buđenja!

U ovom vremenu buđenja, vrlo je važno da znamo kako imamo divnu i veličanstvenu priliku da doprinesemo razvitku i  opštem dobru naše planete Zemlje i svemu što je život na njoj samo tako, što ćemo prihvatiti kako jeste trenutno i fokusirati našu energiju na pozitivan stav,  misli i emocije i biti srećni. Tako ćemo uvećati vibraciju ljubavi, koja je potrebna ovomtrenutku i postojanju, više nego ikada.
Živimo u vremenu koje nam je donelo saznanje, kako naša misao kreira naš život, i to je od neprocenjive vrednosti, jer konačno smo dobili priliku da shvatimo, kako smo gospodari svoga života a ne robovi slučajnosti.
Mi smo ti koji kreiramo svoj život i niko drugi, zato svesno koristimo ono što nam je dato kao blagoslov ljubavi, Misao i Emocija!
To je moć, koju nosimo u sebi. Mi smo veliki i moćni kreatori.
Okrenimo se sebi unutra, i tu pronađimo sve što tražimo, jer nigde izvan nas ne možemo naći i dobiti, što nemamo u sebi. Fokusirajmo se na ono što nam je zajedničko međusobno, a ne na razlike i na ono što nas razdvaja.
Konstantan proces samootkrivanja i osvešćivanja nas vodi u sve dublje i diblje uvide  istinskog sebi. Razumevanje, shvatanje i prihvatanje će sobom doneti sve više ljubavi u nama samima, i svima oko nas.
Shvatimo, da je misao i emocija energija koju odašiljemo iz sebe i koja bude privučena sličnom vibracijom nečije želje. Tako se uvećava vibracija, energija opšteg razvitka. Vi uvek doprinosite, bez obzira da li se vama želja ispunjava ili ne, ali ta energija, vibracija će biti od nekoga sličnog privučena i uvećana. Sve što šaljemo iz sebe, biva privučeno od nekoga. Koliko je pozitivne energije u tome, ona će se više i brže umnožiti.Vibracija celog sveta se stalno uvećava.
Naš vlastiti razvoj utiče na razvoj planete, i zato ako želiš pomoći opštem dobru, možeš to tako što ćeš raditi na sebi, na svojoj sreći i tako uvećati energiju, vibraciju ljubavi, koja će biti privučena od svakog pojedinačno ko želi sreću i ljubav. Tako  raste dobrobit i širi se.
Ovaj svet je toliko savršeno kreiran, da svaki pojedinac može i utiče na svoj razvoj, i na opšti razvoj naše planete i celog čovečanstva.
Nije važno kako smo radili do sada i do čega nas je to dovelo,  već šta ćemo sada uraditi!
Sada!
Da li želiš da uradiš nešto za divnu planetu na kojoj živiš?
Da li shvataš da imaš tu moć, da svesno kreiraš svoj život svesnom namerom svojih misli i emocija?
Da li shvataš koliko si predivno i moćno biće?
Razvijaš se najvećom mogućom brzinom, na najbolji mogući način!
Ima jedna mala moltva koju volim da govorim a ima veze sa ovim vremenom buđenja a to je; Molim moje više biće, da produbi moje razumevanje i svesnost, o sebi i uvidima u sebi, o tome kakvo sam ja istinsko biće, i kako mogu da doprinesem najvišem dobru sebi i celoj planeti.
Živimo u veličanstvenom vremenu sveopšteg buđenja, kada se čovek menja i razvija, kao nikada do sada. Sreća je živeti u ovom vremenu, gde se sve toliko ubrzava i menja, kako bi promenilo i proširilo sopstvene mogućnosti  postojanja.
Mi smo živi deo toga, te radosti i proširenja.


Нема коментара:

Постави коментар