четвртак, 23. октобар 2014.

  • Kako možeš vjerovati u Boga ako nisi spoznao sebe kao Boga, a Boga samoga kao svoj vlastiti Identitet!?
  • Kako možeš vjerovati Bogu kojeg ne vidiš ako ne vjeruješ božanskoj Prirodi, sebi, čiji dio Ti Jesi!?

Ekstenzije Boga

FRAGMENTACIJA DUŠE
Duša je ekstenzija Boga ili ujedinjeni aspekt Boga koji može uključivati različite oblika i forme, boje i teksture, mnoge razine i dimenzije. Duša je produžena verzija Boga, sam Bog. Budući da duša želi doživjeti Boga, iskusiti svoje Sebstvo i svoju stvaralačku moć, cjelokupnu i vlastitu kreaciju, ona se može fragmentirati, bezbroj puta podijeliti kako bi iskusila svjetove drugih dimenzija i gustoće.
Većina duša dolazi u tijelo kroz podjelu spuštajući se niz evolucijsku spiralu od 12-te do sedme gustoće (stanja vibracije), dok su druge duše uglavnom zvane „drevne duše“ ili vrlo stare duše došle u individualnost direktno iz  carstva dvanaeste gustoće ili božjeg Srca.
Drugim riječima, postoji 12 dijelova, duševnih podjela koje su izašle iz vaše glavnenadduše devete gustoće ili Monade (Paramatme).
Tih 12 bića je postalo vašim naddušama osme gustoće, koje su zauzvrat rodile svaka po 12 individualnih duša sedme gustoće. Tako imate 144 roditeljskih duša koje sve pripadaju vašoj Monadi ili glavnoj nadduši  devete gustoće.
Da ponovimo, nadduša (Atma), biće sa osme razine dijeli se na 12 duševnih podjela, individualnih ili roditeljskih duša, koje se zauzvrat lome a ne dijele na manje dijelove.
Duša sedme gustoće ima više mogućnosti pomoću koji se može fragmentirati na manje dijelove duše, kako bi svi dijelovi duše iskusili carstva ispod sedme gustoće. Kada se ona (iznimno) podijeli procesom sličnim normalnoj diobi stanice (biološkog organizma), tada imate ono što se zove fragment roditeljske duše.
Kada duša sedme gustoće odluči, relativno direktno, ući na šestu razinu postojanja odlomi dio sebe, malo se razrijedi, uđe u svjetlosno tijelo šeste gustoće (točnije; proizvede svjetlosno tijelo jer je na ovaj razini to više proizvodni proces nego što je ulaženje u tijelo koje je već stvoreno), i postaje entitet šeste gustoće, primarni fragment,fragment duše koji istražuje svijet šeste dimenzije.
Fragment šeste gustoće, zauzvrat, stvara zgušnjavanje koje mu dozvoljava da može ući u svjetlosno tijelo pete dimenzije kao sekundarni fragment, kako bi entitet, duša mogla istraživati svjetove pete dimenzije. Proces stvaranja tijela pete gustoće je malo složeniji od procesa stvaranja tijela šeste gustoće.
Kada duša pete gustoće, sekundarni fragment odluči ući dublje u četvrtu gustoću, slijedi sasvim drugačiji proces, proces inkarnacije. U ovom se slučaju iz genetskog uzorka stvara embrij i fetus, materijalno tijelo, koje je sposobno ugostiti fragment postojeće duše pete gustoće.
Duša se fragmentira i zgušnjava ulazeći u maternicu druge duše, ljudske majke. Taj fragment prolazi kroz rodni kanal kao inkarnirana duša. Ova duša ima članove svoje duševne familije, ako ih tako želite nazvati, aspekte sebe s pete gustoće, koji zauzvrat imaju primarne fragmente duše na šestoj i roditeljsku dušu na sedmoj gustoći.
Duše mogu imati višestruke fragmente u svakoj od nižih gustoća, pa tako duša sedme gustoće može imati nekoliko fragmenata šeste gustoće.
Možda se pitate kako se duša četvrte gustoće može fragmentirati još dublje do treće gustoće?
Oni od vas koji vibrirate na četvrtoj gustoći možete imati 12 podjela sebe a ti se vaši dijelovi mogu inkarnirati u bilo koje vrijeme u treću gustoću. Međutim, ta se fragmentacija obično pojavljuje na višim eteričnim ili astralnim razinama vašeg sebstva četvrte gustoće i nemaju veze s vašim ljudskih potomcima koje rađate.
Napokon, kada ovaj fragment duše uđe u fizičko tijelo ili u treću dimenziju, prolazi svoj životni vijek kao duša inkarnirana u ljudski biološki organizam, tj. fizičko tijelo.
Primarni, sekundarni fragmenti i fragmenti četvrte gustoće su samostalna bića dok su fragmenti treće gustoće dijelovi duše koji nisu sami po sebi samostalni entiteti nego pripadaju onoj duši od koje su se odlomili, roditeljskoj duši. Neki aspekti – fragmenti i dijelovi duše mogu biti toliko maleni da se zovu diskarnativni  fragmenti duše.
Energija duše nikada, baš nikada ne može biti uništena, ali se duša može fragmentirati mnogo, mnogo puta. Poput razbijenog stakla ona se može pretvoriti u milijune dijelova i ponekad je dušama vrlo, vrlo teško zajedno skupiti sve svoje dijelove u jednu povezanu cjelinu. (Sail Rachele  – Zemljine promjene i 2012.- Poruke od Utemeljitelja)

INTEGRACIJA DUŠE
Ako je fragment duše hipnotiziran i začaran ljepotom materijalnog svijeta zaboravio svoj božanski Identitet, tada je ostao odsječen od članova svoje duševne familije, svog božanskog Izvora. Bez božanskog Identiteta, svijesti Krista, Bude, Monade, Atme, u vrtlog novih i novih (samsara), rađanja i umiranja duša je postala usamljenik i bojažljiva jedinka. Ego je kao iluzorna percepcija onog što «Ja» mislim da jesam, a ne ono što ja stvarno Ja Jesam, preuzeo dominantnu ulogu.
Kada fragment duše uđe u fizičko tijelo ili u treću dimenziju, prolazi svoj životni vijek kao duša inkarnirana u ljudski biološki organizam, tj. fizičko tijelo. Ukoliko duša nije pokrenula procese involucije i povratka, evoluciju formi, energetskih oblika i svijesti umorna napušta ljudski biološki organizam, tj. fizičko tijelo. Zamorena zemaljskim životom duša napušta fizičko tijelo i vraća se u diskarnirani aspekt na astralnim ili eteričnim razinama čekajući neku bolju priliku, još možda samo jednu inkarnaciju ulazeći u maternicu druge duše, ljudske majke?!
Između dviju inkarnacija a ovisno o razini svjesnosti i onoga što još mora proživjeti i spoznati, fragment se može uzdignut na jednu ili više razina nagore, ponekad sve do sedme razine.
Astralna dimenzija (carstvo) sastoji se od sedam razina a svaka se razina dijeli na sedam podrazina. Neke razine su groteskne, mrače i zastrašujuće, a druge su lijepe i ugodne, krajolici pastelnih boja i oblika s prekrasnom glazbom.
Znaj, astralna razina je stanje, tvoja svijesti i tvoja opsjena. Astralna razina je tvoja preslika, svjetlosno tijelo, energetsko polje, tvoj emocionalni utisak i mentalni stav, izgovorena riječ, iskustvo svih paralelnih i simultanih života.
OPSJENA je astralna po karakteru i svojoj dispoziciji. Opsjena zasjenjuje stvarnost i Istinu, naš božanski Identitet iza magle i velova osjećaja, osjećanja, reakcija i svijesti žrtve. Duša je vođena negativnim emocionalnim impresijama i neznanjem (strah, stid, sram, ljutnja, depresija...).
Ako je duša u zemaljskom životu živjela „ljepotu života“, bez velikih trauma, duševni fragment će se kretati vrlo brzo i vjerojatno će se spojiti s višim dijelovima svoje duševne linije ili duševne obitelji. Duševni fragment će napraviti procjenu zemaljskih iskustava i svjesnosti, poslušati savjete drugih viših dijelova svoje duševne linije ili duhovnih vodiča, zamisliti novi zemaljski život, donijeti neopozivu odluku i vratit se u sljedeću inkarnaciju.
Ako je zemaljski život bio traumatičan i bez „svjetla“ fragment duše nakon fizičke smrti može lutati astralom tražeći način kako da se veže za različite druge duše koje su još u fizičkom svijetu. U ovom slučaju imamo duhove, diskarnirane  duhove ili astralne entitete, koji zbilja mogu parcijalno ili potpuno opsjedati druge inkarnirane duše.
Upamtite da je aspekt ili fragment koji luta astralom još uvijek dio višeg reda fragmenata, fragment koji je povezan s roditeljskom dušom. Fragment nije istinski izgubljen iako je privremeno prekinuo  zadnju nit koja ga čini da je jedinstvo i Jednota svih dijelova svog multidimenzionalnog bića.
Konačno, kada duša koja prolazi kroz inkarnacijski proces dođe do stanja potrebnih iskustava i svjesnosti pa se više ne želi inkarnirati u fizičko tijelo tada se diže na višu razinu izražavanje i života. Kada fragment duše dosegne petu razinu svjesnosti tada često doživi radost ponovnog spajanja sa svojim članovima duševne familije, sekundarnim i primarnim fragmentima roditeljske duše.
Kada god se dijelovi duše spajaju ili skupljaju zajedno, to se zove integracija duše ili radosni put povratka svom izvornom Individualnom Identitetu. (Sail Rachele  – Zemljine promjene i 2012.- Poruke od Utemeljitelja)

NESVJESNA FRAGMENTACIJA ZA VRIJEME ZEMALJSKOG ŽIVOTA
Još niži i dublji fragmenti duše treće i četvrte gustoće ulaze u različite pod-razine postojanja, uključujući niža, srednja i viša astralna  carstva, i do neke mjere niža i srednja eterična carstva. Ovo su generalna područja na kojima ćete naći diskarnirane fragmente duše, dijelove duše koji nisu sami po sebi samostalna bića, entiteti nego pripadaju onoj duši od koje su se odlomili spontano i nesvjesno, bez vlastite volje.
Duša je energetska jedinica koja sadrži zrake, niti, krakove ili vlakna kao energetsku i duhovnu direktnu vezu sa Bogom. Kada duša istražuje vanjske regije svemira, druge razine i dimenzije, njeni se krakovi poput slabe grane drveta, lako mogu odlomiti. U oluji života slomljeni dijelovi duše više nemaju direktnu vezu s roditeljskom dušom, osim kroz navike i energetsku sklonost.
Izgubljen i izbezumljen u moru Života fragment duše luta, pokušava pronaći svoju duševnu liniju, primarni i roditeljski fragment. Diskarnirani fragment duše nema potrebnu razinu prosuđivanja, stav i inteligenciju pa će se pokušati spojiti s bilo kim koga nađe na području svog lutanja. Općenito dio duše odlazi tamo gdje može pronaći neki afinitet. Afinitet može uključivati slične emocionalne ili misaone karakteristike koje ima njihova roditeljska duša.
Diskarnirani fragment duše luta eteričnim i astralnim razinama sve dok ne naiđe na neku dušu na koju će se navezati. Ako duša na koju se je fragment navezao nije pravi vlasnik tog diskarniranog dijela, ta će se situacija manifestirati kao opsjednutost ili navezanost na entitete. Ako je veza nestabilna i slabog intenziteta tada  je toparcijalna opsjednutost. Ako se radi o malom fragmentu duše, pokazati će se mala oznaka na auri duše (surogatu roditeljske duše) koja je udomila taj fragment. Drugim riječima rečeno, taj mali diskarnirani fragment dio je svjesnosti originalne duše od koje se je odlomio, i dio te svjesnosti, iskustava i stavova bit će utisnut u život i svjesnost nove roditeljske duše.
Nova roditeljska duša može se ponašati kao spužva ili magnet za fragmente drugih duša, ovisno o psihologiji i generalnom stanju svijesti nove roditelje duše. Kada se veliki broj duševnih fragmenata, implantanata nalijepi na auru (vanjske slojeve aure) nove roditeljske duše, udomiteljska duša može imati veoma teške mentalne i psihičke poteškoće. Zbog toga ima toliko puno duša, pogotovo na planeti zemlji, kojima je život kaotičan i nemoguć, izvan svake kontrole. U mnogim je slučajevima situacija slična odnosu parazita i domaćina.
Ako ljudsko biće postane emocionalno navezano na drugo ljudsko biće; postoji izraz „dao sam dio sebe osobi koju volim“, tada duša može utisnuti dio sebe u auru tog ljudskog bića. Ako je ljudsko biće vezano bilo kojim drugim vezama, vezanost može završiti fragmentacijom vlastite osobnosti.
Kad je druga duša ili duša primatelj dominantna i posesivna tada ta duša može prisvojiti dijelove druge duše treće gustoće koja nema vlastiti stav, volju i moć, svoju vlastitu „osobnost“. Duša primatelj je u ovom slučaju „otimač energije“ ili „energetski vampir“.
Kada umorna zemaljskim životom napusti fizičko tijelo, osakaćena duša vraća se u diskarnirani aspekt na astralnim ili eteričnim razinama. Takva duša može imati nekoliko fragmenata svoje osobnosti koji su ostali zarobljeni na tijelima drugih ljudi ili drugih realnosti. (Sail Rachele  – Zemljine promjene i 2012.- Poruke od Utemeljitelja)
Te realnosti mogu biti stvari i predmeti, ideje i stavovi, različita bića koja su izvan Jednote, entiteti, astralni entiteti i paraziti. Te realnosti su različiti oblici života koji stvaraju različite oblike vezanosti.
Ne zaboravite, vi ste kreatori tih realnosti a vaša svjesnost je vaše jedino bogastvo.
U ovom svetom trenutku vremena duša kreće bolnim putem prisjećanja, samospoznaje i povratka, svom izvornom Individualnom Identitetu Ja Jesam Prisutnosti i Bogu.
Samospoznaja je proces harmonizacije i psihospiritualne integracije
svih dijelova i fragmenata multifunkcionalnog i multidimenzionalnog bića čovjeka.
U stvarnosti, sve su duše i dijelovi duše jednota Jednoga bez obzira na njihov nivo svijesti, bez obzira na njihove impresije i iskustva. ( "Bog govori" – Meher Baba)
Prava je istina, nigdje u Kreaciji ne postoji podjela i separacija. Nemoguće je stoga, ne biti jedno s Bogom, budući da je Bog sve a mi smo svi dio Svega.

RAZLIČITE DIMENZIJE RAZLIČITA VOZILA
Fizička forma koji vi ljudi zovete fizičko tijelo posebno je dizajnirano za treću i četvrtu gustoću ili dimenziju. Ljudska fizička forma s osnovnom animalnom inteligencijom dovoljna je za treću dimenziju. Na četvrtoj gustoći osnovna inteligencija je proširena ili podignuta do razine višeg uma. To je ono što se zove inteligentna svjesnost pa je takav ljudski oblik povoljan za 4D razinu. Na 4D razini ljudsko biće postaje svjesno SEBE kao duše i svojih sposobnost, uči kako se mogu kreirati različiti realiteti koristeći različite mentalne sposobnosti. Ovo je čisto metafizičko stanje jer su um i tijelo u sinergiji povezani kao cjelina.
Vozilo koje se koristi za doživljavanje  5D dimenzije je eterična kristalna svjetlosna forma ili silicijska svjetlosna forma. To je tijelo koje koristi kemijski element silicij kao bazni element umjesto kemijskog elementa ugljika. Ugljično - fizičko tijelo koje sada nastanjujete biti će bio-kemijski promijenjeno u svjetlosno silicijsko tijelo  za vrijeme procesa uzdizanja. Bogovi Stvaratelji dizajnirali su ljudsko tijelo i programirali DNA tako da se u jednom trenutku duhovnog razvoja ugljična tjelesna baza spontano mijenja u silicijsku svjetlosnu formu. Vozilo 5D dimenzije ili silicijska svjetlosna forma ne stari i ne umire.
Forma šeste gustoće  ima slično tijelo kao i 5D tijelo, osim što je još više svjetlosno tijelo. Tijelo 6D egzistira u obliku svjetlosti za razliku od 5D tijela koji više egzistira životom i formom kristala (silicija).
Forma sedme gustoće je čista svjetlosna vibracija, koja sugerira i ostavlja utisak čiste ljudske forme. Ova je forma vrlo prozirna i fluidna i odgovara vašoj izvornoj duši, roditeljskoj duši.
Forma osme gustoće pojavljuje se kao grupna i kolektivna duša. Naziva se nadduša ili atma. Izgleda kao da je sastavljena od mnoštva babuški ili duša.
Forma devete gustoće pojavljuje se kao grupna i kolektivna nadduša. Naziva se monada ili paramatma.
Ukupno postoji 12 formi ili tijela koje duša na putu svog silaska može koristiti kao svoja vozila. To su;
Fizičko/Eterično tijelo koje se dijeli na:
  • Astralno tijelo
  • Mentalno tijelo
  • Spiritualno tijelo
Spiritualno tijelo sastoji se od devet tijela:
  • Budičko tijelo
  • Atmičko tijelo
  • Monadičko
  • Logoičko tijelo
  • Grupno Svjetlosno tijelo duše
  • Grupno monadičko Svjetlosno tijelo
  • Svjetlosno solarno tijelo
  • Svjetlosno galaktičko tijelo
  • Univerzalno Svjetlosno tijelo
Voljeni, važno je znati; ljudska forma koju sada nastanjujete dizajnirana je od bogova Stvaratelja s namjerom da s pomoću takve forme možete istovremeno istraživati i živjeti mnogobrojne i paralelne realnost, vanjska carstva Kreacije, svoju roditeljsku dušu. Ljudsko fizičko tijelo ima specifičnu svrhu i dizajn pa može djelovati unutar gravitacijskih i elektromagnetskih polja određene planete. Takvo stvoreno tijelo može sjediti, stajati, hodati, trčati, hodati po vodi i letjeti, ono se može teleportirati s jednog mjesta na drugo mjesto. Tijelo koje koristite kao svoje vozilo je kvazi-fizičko tijelo u smislu da ga snagom osobne volje i moći možete pretvoriti u čisto svjetlo i svjetlosnu formu. Takvo tijelo je uskrslo tijelo i grupno svjetlosno tijelo vaše duše, roditeljske duše.
Duša je produžena verzija Boga, sam Bog. Budući da duša želi doživjeti Boga, iskusiti svoje Sebstvo i svoju stvaralačku moć, cjelokupnu i vlastitu kreaciju, ona se može fragmentirati, bezbroj puta podijeliti kako bi iskusila svjetove drugih i nižih dimenzija i gustoća. Jasno je da različiti realiteti i dimenzije imaju različita tijela i forme koje duša može koristiti kao svoja vozila. Jednom rođena od Boga, duša prolazi iskustva drugih i nižih dimenzija i gustoća sazrijeva poput djeteta, spoznaje sebe kao Boga a Boga samog kao svoj vlastiti identitet.
Thank you Love you God

Нема коментара:

Постави коментар