петак, 24. октобар 2014.

Poruke Uzvišenih Bića - za čovjeka i čovječanstvo

Preskoči sadržaj

Sadržaj:

  1. Poruke Uzvišenih Bića - za čovjeka i čovječanstvo (trenutno prikazana)
  2. 2. dio
  3. 3. dio





Izbor delova objava ili kanalisanih poruka i prevod: Miroslav Prvulović.



Uvodne napomene - korist od kanalisanih poruka, nezavisno od svih opravdanih spornih pitanja

U pitanju su prevodi izabranih delova sa, duhovnim temama i tekstovima bogatog, ruskog sajta "Galaktika" (http://forum.galactika.info/), i u pitanju su - objave, kanalisane ili onostrane poruke, poruke iz viših dimenzija, poruke Uzašlih Majstora ili Uzvišenih Bića (neka svako odabere ili koristi izraze koji mu najviše odgovaraju).

Pitanje prijema ovakvih poruka, kojih je u poslednjih dvadesetak godina svakako bilo izuzetno mnogo, i svakako ne slučajno baš u ovom periodu, i pitanje našeg odnosa prema njima, ne-poverenja u te i takve informacije - ostavićemo, kao dosta složeno, za neku drugu priliku (ako je bude!).

Na jednoj strani imamo "proverena" duhovna dela iz prošlosti, mnoga od njih su u osnovi zvaničnih religija; na drugoj su objave ili kanalisane poruke, koje su nam aktuelne, ali - sa mnogim znacima pitanja u vezi sa prijemom i sa čistotom informacija. Mnogi znaci pitanja: mogu li se dobiti prave informacije unutar Zatvora ili kosmičkog karantina u kojem se nalazimo, a da te informacije ne "pretresu" i preinače oni koji nas kontrolišu (Tamni, Iluminati, itd, nije ni bitno kako ćemo ih nazvati i o kome se radi); u kojoj meri nas filter svesti primaoca informacija, "nečistoće" i ograničenja te svesti - udaljavaju od prave prirode primljenih informacija? Itd.

Uprkos svemu tome, ne znači da u moru tih objava ili kanalisanih poruka nema zrnaca Istine, odnosno - u priličnoj meri valjanih i vrednih informacija iz Postojanja van Vela kojim smo prekriveni, mi ili naša svest. Stvar je samo veštine ili razvijenosti našeg unutrašnjeg čula, pomoću kojeg se možemo snalaziti u svemu tome, pomoću kojeg ćemo određivati šta nam je od tih informacija prihvatljivo i dobro, a što nije takvo. Nema primaoca poruka ili samih poruka u koje imam potpuno poverenje, u smislu potpunog prihvatanja svega što je primio ili svega što je zapisano, ali - da se u mnogim objavama mogu naći različita uporišta makar za uzimanje kao mogućih delića Istine ponečeg što je u njima dato, sa time bi se svakako mnogi složili.

Da li slučajno ili ne - objave sa ruskog govornog područja su mi nekako prihvatljivije više nego iz drugih područja: na osnovu neke snage duha i skoro drevno-proročke poetičnosti kojom odišu. Neka to ostane kao čisto subjektivna procena... Mada... ko zna ruski može to da proveri (a bitno je da se to vidi na originalnom tekstu), na primer, u objavama Tatjane Mikušine (a njih je osamnaest tomova). Otuda i ovo moje prevođenje nekih izabranih delova objava ili kanalisanih poruka sa spomenutog ruskog sajta.

Već neko duže vreme i ja spadam u one koji više ne traže ključna objašnjenja i nemaju potpuno poverenje u kanalisane poruke, čime ne sporim da su one u nekim periodima mog bavljenja duhovnošću bile značajno uporište i pomoć u suočavanju sa mnogim pitanjima (da spomenem one koje su mi bile značajnije: od "Kursa o čudima", preko poruka V. Esen, E. Valentajn i K. Kerija, preko "Objava sa Plejada" do višegodišnjeg zanimanja za poruke koje je primala T. Mikušina).

Danas primanje ovih poruka se maltene pretvorilo u malu parodiju. Na primer: svakako su dostojni poštovanja trud i dobre namere svih koji prenose i prevode mnoštvo poruka na sajtovima "Svjetloradnici" i "Poruke Svjetla", ipak - vrlo česta naivnost tih poruka, bez pokušaja produbljenijih tumačenja i sagledavanja, a izgleda i slabiji kvalitet prevoda, faktori su koji nas teško mogu privući, bilo da istrajnije pratimo, bilo da imamo više poverenja u same primljene poruke na navedenim izvorima.

I pored svega toga - čini mi se da ima značaja da makar povremeno prelistamo neke od tih poruka, pod uslovom da se snalazimo u njima i da nam se krivim informacijama ne može podvaljivati, tj. da umemo da izdvajamo nekakve svoje bisere u njima. Na jednoj strani - korisno je samo usmeravanje pažnje ka kakvim-takvim predstavama o višim svetovima ili višim dimenzijama,i ka bićima koja tamo postoje, DA MAKAR ZAMIŠLJAMO KAKO SE ČITANJEM TAKVIH PORUKA OSTVARUJE NEKA VRSTA NAŠE KOMUNIKACIJE SA NJIMA. Verovatno je to nešto, postojanje viših sfera i viših bića u njima, što je nesporno svakome ko se malo ozbiljnije bavi duhovnošću, uz sav mogući skepticizam koji izaziva prava konfuzija sa morem kanalisanih informacija "otuda". Na drugoj strani - korist je u samom našem fokusiranju na nešto više, makar u smislu našeg navođenja na zapitanost nad tim višim, nad informacijama koje potencijalno otuda stižu; da se preko toga manifestuje refleks naših dubljih težnji - težnji da uistinu imamo pravi (lični i kolektivni) kontakt sa bićima iz tih sfera Postojanja, a na osnovu sveopšte povezanosti svega što postoji, po horizontali - na istom nivou Postojanja, i po vertikali - na relaciji niže-više. Time primenjujemo princip po kojem ulažemo svoju energiju i privlačimo u svoj život - upravo ono čemu posvećujemo svoju pažnju.

Iz svih tih razloga - svakako nam može biti od koristi izbor ideja sa sajta "Galaktika": ne nudim ih kao duhovne orijentire u koje ne treba sumnjati, već kao zanimljive i skoro poetski prefinjeno iskazane sadržaje, pri čemu je za nas od koristi samo posvećivanje pažnje, ispunjavanje svesti ovakvim sadržajima, a u okviru naših širih duhovnih težnji. Takođe kao suštinske orijentire i kriterijume za izbor uzimam i zanimljivost i kakvu-takvu utemeljenost ideja, bilo u našoj realnosti, bilo u onome što možemo dozvoliti kao moguće i ispravno po našim duhovnim procenama.



1. "Dešavat će se ono što smatrate mogućim!"

Zvezdani pozdrav u zvezdanom prostoru za stvaralaštvo! Ti već stremiš ka visokom, uzvišenom, zar ne? Ranije si tražio više novca, više slave i priznanja. Moguće je da u tebi ima još ostataka tih želja, i to je razumljivo. Ipak, tvoja prava stremljenja su u drugom pravcu. Ti u dubini svojih nastojanja - želiš da izučiš Zemlju na drugom nivou (u odnosu na materijalne vrednosti postojeće civilizacije). I to je takođe shvatljivo, to je normalan put razvoja svih duša.

I mnogi od nas su prošli taj put. I ne samo na Zemlji, već i na sličnim planetama. Duhovno znanje dolazi k tebi automatski, kada fokusiraš svoju dušu na visoke nivoe Postojanja. Čista namera je za to neophodna. To je velika volja i želja da se proširiš u svesti i da spoznaš ko si ti uistinu. Sada stremite ka visokom novou Postojanja.

Uzmimo sledeći nivo - četvrti denzitet, u kojem već kao da stojiš jednom nogom. Ti ćeš sve češće primećivati kako se tvoje misli, tvoje namere ostvaruju, tvoreći novu fizičku realnost. To je najvažniji pokazatelj težnji ka uzvišenom. Ti deluješ svojim astralnim telom, često nesvesno. Ono predaje informaciju misli i iskustava planiranih dela na materijalnom planu. To formira tvoje želje i težnje.

Zato svi duhovni pregaoci znaju da je na tom nivou važno znati upravljati svojim mislima. U takvim uslovima počeće da se dosta brzo ostvaruje ono što pomisliš. Treba znati, sa zakoračivanjem u drugačiji svet, svih vas koji mu teže - šta vas čeka. I BIĆE, DEŠAVAĆE SE ONO ŠTO SMATRATE MOGUĆIM! Vas će pozdraviti Isus, ako njega čekate. A pakao će se formirati onda, kada neko pomisli da ga svi uslovi u kojima živi tamo vuku. Za neke se on već zateže.

Na kraju četvrtog denziteta vladaju jasnoća i čisto znanje...



2. "I ti takođe deliš svoja iskustva sa drugima, i onda kad ih ne prenosiš u direktnoj komunikaciji..."

Mi se takođe nalazimo u svom ličnom razvoju i poznato nam je proširivanje svesti. Nikada ne stojimo statički na jednom mestu, na jednom nivou svesti, nalazimo se u kretanju, meko se krećemo na putu Kući. To je i naš cilj.

I mi nikada ne prestajemo da učimo, da shvatamo i spoznajemo. I, na određenom nivou, mi svesno delimo jedni sa drugima svoja iskustva, tj. naša iskustva se povezuju u jednu celinu koje smo svesni.

I TI SADA TAKOĐE DELIŠ SVOJA ISKUSTVA SA DRUGIMA, I ONDA KADA IH NE PRENOSIŠ U DIREKTNOJ KOMUNIKACIJI, SAMO ŠTO TOGA NISI SVESTAN. Nema takve stvari, u dubljem smislu, koju ti imaš, a da je nemaju i drugi, kao iskustvo. To može da bude nešto dobro, može da bude nešto loše. Ti sve deliš sa drugima. Nema ničeg za tebe kao jedinog, izdvojenog. Ali i toga nisi svestan. Ti se nalaziš na putu spoznavanja svega ovoga, i tebi tvoje iskustvo, ili neki dublji osećaj, kao da govore: "Ja nisam sam, ja ne rešavam sve sam. Potok mojih misli sadrži mnogo toga što nije samo lično moje." Pitanje je samo: koji, kakav potok misli ti biraš, da se sa njim povežeš, i kakvim energijama ti dozvoljavaš da se šire i da dobiju svoju fizičku formu.

Sada, u ovom trenutku, ti imaš šansu da promisliš, šta se tebi čini da više nije pravo, ispravno u tvom životu. Mi ti kažemo: ti si slobodan da to promeniš! Ko je to zadužen da učini, ako ne ti?! Sada je važno da shvatiš da ti stvaraš. SVE ĆE SE IZMENITI SA PRETPOSTAVKOM PROMENE POLA POTOKA TVOJIH MISLI. Mi često podsećamo na tu Božansku Istinu.


3. Svakodnevna zalaženja na viši denzitet - u običnim životnim situacijama

"Po čemu se razlikuje taj nivo, nivo uzvišenosti ili uzašlosti, od tvog sadašnjeg života? Možda ti se čini da će se nešto posebno desiti i da ćeš se ti naći u nekoj drugoj formi, u drugom telu, u drugom svetu. U vreme ovih osobenih planetarnih promena to će se dešavati drugačije. Stvar je u tome da ti shvatiš da se već, lično, tamo, u stanju uzvišenosti, nalaziš, tj. da se možeš nalaziti. I da si se uvek nalazio.

Stari mistici i Uzašli Majstori govorili su o svom Uzašću, kao o iznenadnom prosvetljenju i o mutaciji atoma u drugu formu svetlosti.

Danas je to kao kada se kroz vrata uđe u drugu sobu.

TI SVE ODREĐUJEŠ SVOJOM NAMEROM, GDE SE NALAZIŠ, GDE ĆEŠ SE NALAZITI. KADA SE UDUBLJUJEŠ U SEBE, KADA SE NASLAĐUJEŠ PRIRODOM, ILI KADA RADIŠ NEŠTO POZITIVNO TAJNOVITO - TI VEĆ MOŽEŠ DA SE NALAZIŠ U ČETVRTOM ILI PETOM DENZITETU. Kada ti, potom, neko dođe i nešto te zapita, ti se vraćaš kroz vrata kroz koja si u taj drugi denzitet prošao, vraćaš se i ponovo se nalaziš na starom fizičkom nivou. U suštini - to je vrlo jednostavno. Ti prolaziš kroz dimenzionalna vrata, da bi se bavio zemaljskim delima, ali ti poneseš i delić duše sa visokog nivoa. Kada ti svest sazri za ove oscilacije, ti više nikada ne možeš da deluješ samo trodimenzionalno. To se danas dešava. Ti ideš na svakom koraku, svakodnevno, tamo i nazad. Potrebno je to znati.

KADA MAŠTAŠ I SEBI PREDSTVALJAŠ DRUGAČIJI ŽIVOT, BEZ RATOVA, BEZ GLADI, BEZ INDUSTRIJSKIH REAKTORA - TI FORMIRAŠ VIŠI DENZITET. U njemu je sve moguće, i osnova svega toga je postojala uvek. Osobenost je samo u tome što ti podižeš svoja iskustva na više nivoe i tamo svi zajedno, ovakvim naporima, formirate nešto novo."

4. Odudaranje od masovne svesti može biti teško u ovim vremenima

"U svom detinjstvu ti si osetio bezuslovnu ljubav. Nekada si, kao slatko dete, ležao na majčinim rukama i gledao na svet potpuno drugačijim očima, na tebe su svi gledali sa nežnošću i ljubavlju. To uvek otvara srce. Sa izrastanjem, sa rastom tela i iskustvima koja si sticao, ti si ponekad bio potišten, možda postajao loše vaspitan, kritičan, čak neposlušan, i tvoji roditelji i rođaci, iako su te voleli, kritikovali su te i bili strogi prema tebi. Mnogi roditelji žele da njihovoj deci bude bolje nego njima samima. Često je to kod njih povezano, i često nesvesno, sa nametanjem tvoje prilagodljivosti, prema društvu: ti si dužan da budeš neprimetan, voljen, poslušan...

Ali, stare duše, a ti koji čitaš ovu poruku svakako spadaš u takve duše, jer njih vibracije ovakvih poruka privlače, često idu drugačijim putem. To nije put obezličujućeg prilagođavanja društvu, to je put koji je često za druge neprijatan. Taj drugačiji put proizilazi iz toga što ti dublje zalaziš u svoje sopstveno biće, u informacije koje su u njemu, a te informacije su često međudimenzionalne. Ti se sve češće priključuješ na svoje više frekvencije, ti si bio i jesi u kontaktu sa svojom DNK i koristiš svoju "Banku Sudbine" ili banku znanja koja nosiš u sebi. Ona pokazuje tvoju pravu suštinu. I ona te, verovatno, razlikuje od masovne svesti. Zaista, život nije uvek lak...

U tebe je, možda, nekoliko bora na čelu i malo sarkazma. Možda si mlad i progresivan, i hoćeš da ideš drugim putevima, gromoglasno pričajući o tome. Ti hoćeš novi dečji vrtić za svoju decu, druge škole, ti hoćeš dobre, zdrave proizvode, pravedne političare... Krikni o tome, ako ti je to potrebno, ili deluj spokojno, ako to smatraš ispravnim. Deli letke, ili ćuti - drugi će to primetiti, u svakom slučaju.

Mi te prihvatamo takvim kakav jesi. Mi saosećamo sa tobom u tvojim brigama u porodici, u problemima sa decom, u nedostatku novca i u raspravama sa susedima. Pogled i misao usmereni ka višim vrednostima, ka višim sferama Postojanja, ka bićima koja u njima žive - mogu ti biti uporište za utehu u ovim teškim vremenima, kada ti dođe da pobegneš nekuda. Sve to što je više, što je iznad ravni u kojoj si, otvoreno je za sve koji stradaju, za sve koji žive u strahu i ne veruju u svoj dalji put.

Ukoliko u trenucima smirenosti usmerite svoju pažnju ka višim sferama Postojanja, mi smo spremni da vas utešimo, iako ta uteha teško da može da dopre do vaše svesti u bučnom i teškom okruženju u kojem živite. Ti tiši trenuci bivaju noću, ali, tada možda kreće masa misli, a nijedna od njih ne da mira. To je faza dubokih promena. Ali to je takođe i faza tamnih energija, ma otkuda da se pojave, iz kosmosa, ili od tvojih suseda, koji se bore sa svojim demonima. SVE IZLAZI NA POVRŠINU I TRAŽI ČIŠĆENJE. I to izaziva čudna osećanja, umanjuje raspoloženje i povezanost sa srcem.

Daj sebi vreme za opuštanje i za fokusiranje na više svetove i na više frekvencije."


5. Dok živite i delujete u vašem svetu - on je za vas realnost u kojoj se usavršavate!

"Lično Majstorstvo - to je razlog zbog kojeg si ovog puta došao na Zemlju. Ti si najbolji među najboljima, najjači među najjačima, mudra, iskusna duša, inače ne bi ni pokazivao interesovanje za ovakve ideje, za učenja o rastu svesti.

Ti ponekad pomisliš da si slab i nesrećan, ali, iza Vela, ti zaboravljaš da si sva svoja iskušenja sam planirao, postavio pre Dolaska na Zemlju, postavio ih zato, da bi ih savlađivao, da bi kroz njihovo savlađivanje rastao, da bi izbrusio svoje lično duhovno Majstorstvo.

Svet u kojem živiš označava se kao Iluzija, s razlogom, jer su prolaznost i propadljivost njegova karakteristika, za razliku od viših svetova. IPAK, DOK SI U TOM SVETU, DOK ŽIVIŠ I DELUJEŠ U NJEMU - ON JE TVOJA PUNA REALNOST. Korisno je da imaš u vidu tu dvostranu perspektivu.

Šta vidiš, gledajući u ogledalo? Vidiš sebe pravog. To nije iluzija, to je tvoja sfera Postojanja, to je život u kojem si trenutno, to telo je ono sa čime ti deluješ u tom svetu, sa kojim, preko kojeg osećaš, razmišljaš, preko kojeg te vide drugi u tom vašem zajedničkom svetu.

U TOM SMISLU - FIZIČKI SVET NIJE ILUZIJA I NIJE SAN. To je realno prostranstvo delovanja sa punom ličnom odgovornošću. Vaši svetovi, tebe i ljudi oko tebe, dodiruju se i prožimaju, vaši odnosi, vaše reakcije, vaša osećanja i vaša shvatanja dozvoljavaju vam da dobijete sva iskustva koja vas zanimaju i koja su vam potrebna da usavršavate sebe, svoje lično Majstortsvo."



6. U tebi samom je sve što ti je potrebno da znaš

"Snaga ženske intuicije... Češće osluškujte svoj unutrašnji glas, posebno onda, kada treba da donosite odluke, kada treba da birate jednu od više varijanti. To je glas intuicije, koji se često naziva šestim čulom, to je tvoja veza sa Višom Dušom, sa onim ko te je poslao da živiš ovde, na Zemlji.

Sve je vredno, što ljudi nose u svojoj duši. Posvećujte se češće sebi, svojoj duši, koja svakako hoće da vam prenese neke informacije. Duhovni svet vam kaže: Zemlja se podiže, ona se menja, ona odbacuje stare terete i premešta svoje čakre, usmeravajući se na Centar Galaksije.

To se dotiče svakog čoveka. Vi se takođe drugačije usmeravate. Vi to činite stalno. I nijedan vaš dan nije sličan drugom. Možda posebno treba da posvećujete pažnju telu, da bi ono moglo spokojno da se usmerava na promene.

Posveti sebi vreme, osluškuj sebe pažljivo i čuvaj vezu sa samim sobom. ZAPAMTI: U TEBI SAMOM JE SVE, ŠTO MORAŠ DA ZNAŠ. SVE ŠTO TI JE POTREBNO - UBRZO ĆE TI SE OTKRITI! Usmeri svoje senzore na prijem potrebnih unutrašnjih znanja i živi odgovorno svoj dan. Ne dozvoli spoljašnjim događanjima da utiču previše na tebe, živi u svesti u svom višem znanju, u svojoj slobodi. To znači sve više težiti ka višemu i otvarati se za Ljubav Postojanja.

U poslednje vreme mnogi od vas osećaju bol u grudima i povezane sa tim emocionalne udarce. Tako se uklanjaju (prerađuju) stari tereti, koji konačno mogu da "odu".

Budi muževan i idi napred, čak i kada te drugi usporavaju! Nova Zemlja pripada smelima!

Kakve prekrasne ideje se u tebi pojavljuju! Daj im mesto, posveti im pažnju, kako bi mogle da se ostvare.

Nije važno da li si žena ili muškarac, i da li si zaista išao putem prosvetljenja. Važni su tvoja volja i čista namera."



7. Šansa, da unutrašnjom snagom i fokusom budeš van haosa - iako je on oko tebe

"Osmotrimo tvoj put i frekvenciju koju si izabrao.

Korak po korak mi idemo za tobom, pratimo te. Za nas je to sveti trenutak!

Šta će se dalje dešavati? Na Zemlji će se dešavati velike promene i čišćenja. Za tebe je to šansa da učiniš veoma veliki korak i da budeš daleko od haosa, ČAK I AKO SE NALAZIŠ USRED NJEGA - ŠANSA, DA IMAŠ UNUTRAŠNJI FOKUS I SNAGU, DA TE TAKAV HAOS NE POTRESE. Tako ćeš ti živeti na početku novog vremena. Ti si taj, kroz koga novo vreme dolazi na Zemlju! Možda te ponekad okolnosti zatresu kao oluja, ali, ako ideš uspravno dalje - za kratko vreme slediće te drugi u promenama.

Takav je taj put, i ti ga sada vidiš. I sve ostalo će doći, ali nije "tvrdo" propisano na koji način.

Oseti, kako zlatne vibracije prolaze kroz tebe, kroz tvoje mišljenje, kroz tvoja osećanja, kako ti daju pravac. I oseti blagoslovenost, koja je u svemu. I ponovo će se u tebi otvoriti i probuditi sve što si jedanput zatvorio, sa početkom putovanja u tamu."



8. Velika šansa da duboko i temeljno, na nov način, isprogramirate svoj život

"Za nas je čast da vam skrenemo pažnju na sadašnje vaše zadatke i mogućnosti, koji su tesno povezani sa energijama, koje se otvaraju na vašem nivou. Odgovorni za ove kosmičke događaje, koji pokazuju uticaj na ljudsku psihu, na njegove energetske sisteme i doživljavanja - mi vidimo da ova visokoenergetska faza daje velike mogućnosti za korenske promene.

Na vaš nivo je pristigao moćni Talas, koji ima potencijal da svrgne "konstante" prostranstva i vremena. Vi to možete sporadično da osetite kao deja vu ili kao proboje sećanja iz vaše prošlosti. A sada takođe možete dobijati utiske o varijacijama budućnosti vaše duše.

Taj Talas energije mimo "savijanja" prostorno-vremenskih konstanti, pokazuje na vas dalji uticaj, delovanje na molekularnu strukturu vašeg tela. Takav energetski impuls aktivira informacije jezgra ćelije, i, samim tim, aktivira se vaša DNK. Posledica te aktivacije je to što sve više imate pristup informacijama koje su vam do ovih vremena bile nedostižne. Naravno, ako se na njih koncentrišete i potražite ih.

I sada vam predstoji zadatak da sa neutralne pozicije posmatrača primate - teško shvatljiv, ali primetan potok informacija, ne zalazeći lično u njegovu interpretaciju. Te informacije teško se prihvataju pomoću uma, ali su za suštinu vaše duše sasvim logične i zakonomerne.

Aktivacija, izazvana visokim kosmičkim energijama, daje veliku šansu za novo svesno programiranje vašeg života na ćelijskom nivou. Ta etapa daje vam veliku šansu da duboko i temeljno, na nov način, isprogramirate svoj život i da se usmerite na to kako vi treba da živite i šta da ostvarite, kako individualno, tako i u društvu.

Mi vam predlažemo da sastavite spisak tema, u vezi sa onim što želite da izmenite, i da uz pomoć vašeg Višeg Ja i vašom svesnom namerom - po novome isprogramirate svoj život.

Za početak - izvedite uzemljenje sa Majkom Zemljom, jasno osećajući kontakt i vezu sa njom. Dajte sebi dovoljno vremena za to, sve dok ne osetite jasno tu vezu i pravi momenat za novo programiranje.

Čim osetite da ste dobro nastrojeni, razmotrite svoju prvu stavku u napravljenom spisku ili planu, i odlučite, šta vi u toj oblasti svog života želite da programirate. To mogu biti teme o samovrednovanju, o odnosima prema drugima, o materijalnim vrednostima, i tako dalje - dozvolite osećanjima da vas vode pri sastavljanju spiska i da vam određuju važnost tema, da se ne biste zaglibili u hiljadama detalja.*

I tako, to će biti prvi korak...!"

* Napomena prevodica

U fragmentarno sačuvanom Jevanđelju po Tomi, u vezi sa našim delovanjem na menjanju nas samih i okolnosti u kojima smo, kaže se na jednom mestu:
"Kada učinite dvoje... misao i emociju kao jedno,
reći ćete planini: 'Planino, pomakni se!'. I ona -
pomaknuće se!"


9. Veliki preobražaj može da bude propraćen u jednom periodu haotičnošću oko vas i probijanjem najdubljih strahova iz vas

"Temeljno čišćenje planete na svim nivoima je jedna od osnovnih pretpostavki svrstavanja sa višim nivoima.

To čišćenje zahvata kako mentalna polja, tako i čvrste emocionalne energije, niskovibrirajuća polja i sve strukture, koje se ne mogu održati na višim nivoima.

Te strukture mogu biti programi koji su radili hiljadama godina, kroz socijalne kanale u društvu, koji su ugrađeni u tradiciju - sve to mora proći kroz potpuno obnavljanje, preobražaj i prilagođavanje.

Te faze mogu nositi sa sobom haotične promene. U OVO VREME VI SE VIŠE NEGO IKADA SUOČAVATE SA SVOJIM DUBOKIM STRAHOVIMA! Sa preobražajima koji prožimaju najveće dubine vašeg ćelijskog pamćenja.

Sve vaše zemaljske inkarnacije, sva vaša zemaljska Ja - spremni su da integrišu osnovnu suštinu vaših iskustava i da se sliju u jedinstvo sa vašim Ovde i Sada.

Polarnost saznanja: dobro-zlo, ispravno-pogrešno, stvarala vam je u ovoj fazi integracije velike probleme, zato vas molimo da zaključke, suđenja na osnovu te polarizacije, ostavite iza sebe, i da sa ljubavlju i mudrošću verujete svom Višem Ja i da ga slušate. Jedino tako će vam biti lakše da podnosite ono što se bude dešavalo, a koncepcije koje vam više ne služe - otpustite od sebe. Emocionalni šabloni, koji su vam do sada bili vrsta zaštite, moraju biti odbačeni, i, može se reći, da se na tom planu očekuje veliko čišćenje.

To može da se dešava sa narastajućim osećajima panike, zato što vaš sistem reaguje sa uznemirenošću kada se odvajaju stari šabloni. Oni će biti zamenjeni prirodnim zaštitinim mehanizmima viših dimenzija, i taj period će se dešavati onoliko brzo i blago, koliko je to moguće. Mnogo ekspertnih grupa suptilnih podešavanja i energetskih sistema već su "na mestima" i asistiraju vam individualno u ovim prelaznim fazama, da bi se mnogokratno olakšali ovi procesi.

Haos, koji su mnogi prognozirali, zavisi od mnogih individualnih faktora, koji ne mogu biti predupređeni. Društvo, koje se nalazi u fazi velikih preobražaja, uključuje u sebe, naravno, svekoliko mnoštvo različitih individua, i kod psihički nestabilnih ljudi mogu se iznenada dešavati oštre reakcije, posledice toga su jasne.

Mi vam ovo govorimo zato da bismo vam pokazali i "tamne strane" prelaza, koje sa više pozicije ne treba razmatrati dramatično. Ništa i nikada nije bilo izgubljeno, ali morate znati da JOŠ NIKADA NIJE BILO TAKVE FAZE, U KOJOJ SE VI SADA NALAZITE, i to treba da vam da shvatanje realnog stanja stvari u sadašnjoj situaciji. Pred ustanovljivanjem poretka - uvek vlada haos.

Vaša unutrašnja mudrost će vas uvek usmeravati na mesto i vreme koji su vam potrebni.

Projekat "Zemlja i Čovečanstvo" je grandiozni projekat, mnogo veći nego što vam izgleda. Zemlja i čovečanstvo su okruženi milionima svetlosnih bića, koja pomažu da se, što je moguće harmoničnije, ostvari prelaz svim učesnicima koji su u ovo vreme inkarnirani na Zemlji. Upravo oni pomažu da se minimiziraju sva haotična ispoljavanja vezana za Prelaz (na viši denzitet). Zato se ne plašite, znajte da se u Velikom Jednom o svemu brine, znajte da vas okružuju visoka Bića Svetlosti, koja će vam uvek pomoći, koliko je to moguće i dozvoljeno, i koja će vas čisto individualno podržati.

Koncentrišite se u ova vremena na harmoniju i na celovitost (integritet), i bićete time usmereni na ono što jeste, na sveobuhvatnu stvarnost. To, što zaista jeste, je mnogostrano, svako od vas je ogledalo te sveobuhvate stvarnosti, vrlo individualno i neponovljivo ogledalo.

Budite blagosloveni i poštovani za vašu uzvišenu službu, koju sada obavljate, svejedno ko ste i gde ste, i dozvolite vašoj Svetlosti da sija u svojoj punoj snazi, za vas, za vaše bližnje, za sve što postoji."

 
Stranica 1 od 3 Sve stranice  Thank you Love you
 
«
 
 

Нема коментара:

Постави коментар