петак, 31. октобар 2014.

Advert 2

„ŽIVI MOGLI“ – DEVOJČICA SA NAJLEPŠIM FOTOGRAFIJAMA IZ DETINJSTVA!

Advert 2
„Živi Mogli“ – devojčica sa najlepšim fotografijama iz detinjstva!

Najbolji prijatelji su joj divlje životinje, kupa se sa krokodilima, a slon je njen „brat“! Ona je sasvim obična devojcica, neobičnih interesovanja, mala francuskinja po imenu Tipi Degre odrasla u divljinama Afrike.


Njeni roditelji su fotografi divljih životinja i vrlo brzo nakon rođenja Tipi je pokazala nesvakidašnju sposobnost formiranja veza sa divljim životinjama. Odrasla je sa njima i uspela je da ostane živa i zdrava, a životinje nisu ni na koji način bile ukroćene ili obučavane.
Njenu neobičnu družinu čine: slon Ebu, leopard zvani J&B, krokodili, mladi lavovi, žirafa, mungos, noj, merkati, zebra, šita, zmija, džinovka žaba i kameleoni. Osim što Tipi nije bila svesna razlike između nje i „drugara“, same životinje su prijateljski odgovarale na svaki njen pogled i dodir. Negde u daljini bi se gubilo svako roditeljsko „nemoj“, Titi je potpuno slobodno prilazila životinjama i igrala se sa njima.
Nakon 20 godina roditelji su odlučili da se vrate u Pariz, upisali su devojčicu u državnu školu, ali odrastanje sa životinjama nije moglo da se poredi sa druženjem sa ljudima, pa se Tipi ubrzo vratila u Afriku i imala je kućno obrazovanje. Danas je režiser i radi brojne emisije o divljim životinjama na Diskoveri programu.
Pogledajte sjajne fotografije detinjstva devojčice „u džungli“:
(http://www.petface.net)

devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama
devojcica odrasla sa zivotinjama (9)devojcica odrasla sa zivotinjama (9)devojcica odrasla sa zivotinjama (9)devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama devojcica odrasla sa zivotinjama

Нема коментара:

Постави коментар