петак, 24. октобар 2014.

LIČNA ISKUSTVA

ANGAŽOVANJE NATPRIRODNIH MOĆI

Od praktikanta s Tajlanda
16.02.2009.
Učestvujući u Fa-ispravljanju, učenici Dafe direktno šalju ispravne misli sa natprirodnim moćima – što je poseban fenomen u ovom posebnom istorijskom periodu. Ovo je čast, i takođe ostaje kao referenca za budući univerzum. U procesu angažovanja natprirodnih moći da se eliminiše zlo, međutim, za one praktikante koji ne mogu da vide svojim Trećim okom često se dešavaju neke pogrešne situacije. Ti praktikanti ne znaju koje oblike preuzimaju njihove natprirodne moći. Pošto ne znaju efekte u drugim dimenzijama, njihova "nemogućnost da vide " postaje smetnja. Hteo bih da prodiskutujem neka svoja iskustva i otkrića, pa ako nešto nije u redu, molim vas da mi na to ukažete.

1. VERA U DAFU JE KLJUČ ZA UPOTREBU NATPRIRODNIH MOĆI PRILIKOM ELIMINISANJA ZLA

"Zapravo, svaki učenik Dafe ima moći. Samo što se te moći ne manifestuju u površinskoj dimenziji, pa oni misle da nemaju natprirodnih moći."(„Ispravne misli učenika Dafe su moćne")
Kako ja to shvatam, kad nam je Učitelj rekao za odnos između tela i uma, on je isto tako potpuno razbio ljusku naših ljudskih tela. Pošto se forma Dafa kultivacije probija od najmikroskopskijeg porekla prema površini, površinsko telo će biti potpuno promenjeno tek na kraju. Natprirodne moći deluju na našoj kultivisanoj strani, na mikroskopskom nivou. Prema tome, efekat spajanja uma i tela u jedno zavisi od nečije vere u Fa. Takva vera dolazi od tvoje šinšing osnove, koja se razvija kroz strogu kultivaciju.
Iz Fa sam shvatio da je potrebno da održavamo čisto i ispravno mentalno stanje dok koristimo natprirodne moći. Pored toga, Učitelj nas ojačava, a Dafa harmonizuje našu moć. Ključ za eliminaciju zla ispravnim mislima je u tome da se naša ljudska strana povinuje (umesto da je sputava) našoj kultivisanoj strani, koja ima čvrstu veru u Fa i pouzdanje u odlučnu zaštitu Fa. Umešati tu ljudske koncepte predstavlja veliku smetnju. Kada sam otkrio da je jedan čovek poslat na naše vežbalište da nas osmatra, poslao sam ispravne misli da odstranim zlo. Nakon toga, taj čovek se više nije pojavio. Mada ništa jasno nisam mogao da vidim, nikad nisam sumnjao u svoje natprirodne moći odgajene kroz Dafu; mogao sam osetiti kako Učitelj Li pospešuje moju snagu dok eliminišem zlo.

2. ODRŽAVAJTE BISTAR I MIRAN UM

"Pogrešne misli – poput straha od zla, kolebanja u mislima dok koristite svoje natprirodne moći, ili sumnje da li će to uspeti – mogu uticati, ili preduprediti, ishod natprirodnih moći." ("Šta su natprirodne moći")
Šaljući ispravne misli, mnogi praktikanti osećaju nervozu, kolebljivost, ili čak bes, zbog čega ne uspevaju da ostvare svoj cilj. Zašto bistar i miran um ima bolji efekat? Shvatio sam da kad duše napuste tela praktikanata čije moći nisu zaključane, njihova glavna svest (koja u drugim dimenzijama koristi svoje božanske moći) će retko biti pod uticajem naših tela u ovoj dimenziji. S druge strane, drugačije je sa praktikantima čije su natprirodne moći zaključane. Na njihove natprirodne moći u drugim dimenzijama lako utiču naša tela u ovoj dimenziji i na taj način ih sputavaju. Što je ljudska strana mirnija, ona će imati manje negativno dejstvo na natprirodne moći. Što je božanska strana slobodnija, utoliko će se lakše koristiti božanske moći. Nasuprot ovom, sirove čestice poput osećanja mogu da utiču na mikroskopske čestice, na taj način ometajući natprirodne moći. Što čistije i jednostavnije, bliže je i više u skladu sa prvobitnom prirodom.

3. RAZVITI ČISTO I MILOSTIVO POLJE ISPRAVNIM MISLIMA

"Uz stalno rastuću gong-potenciju, energija koja se rasipa iz gonga u vašim telima takođe će biti veoma moćna." (Džuan Falun)
Energetsko polje u površinskoj dimenziji je sačinjeno od čestica površinskog nivoa. Veličinu energetskog polja, prema tome, u potpunosti određuju i podržavaju mikroskopske dimenzije. Što se na viši nivo probiješ, više ćeš se saobraziti sa prirodom univerzuma, a energetsko polje emitovano iz tvog tela biće snažnije. Prema tome, pod dejstvom ovog polja, čak i bez upotrebe uma možeš kontrolisati i uticati na sve. Energija polja učenika Dafe odgajena od Fa je čista, ispravna, i milostiva snaga.
U svakodnevnom životu, ili u pripremanju i raspodeli Dafa materijala i obavljanju poslova za Dafu, učenici Dafe nose sa sobom svoju energiju i poruke, a efekat ove ispravne misli-polja je prirodno stanje, to jest veoma prirodno stanje za prvobitno, pravo biće. Da li bi božanska bića trebalo da razmišljaju u koje doba treba poslati ispravne misli? U vežbanju kultivacije, mi se neprekidno unapređujemo i ojačavamo svoja energetska polja, i na svim mestima na kojima se nalazimo, Buda-svetlost će sve osvetljavati. Ovo je uništavanje zla.
Učitelj Li je rekao: "Efekat koji ste postigli u eliminisanju zla ispravnim mislima je zbilja značajan. Velik broj zlih bića je zbrisan, a neka su delimično uništena. Ovo je izbilo život iz njih, uništilo zlo u mnogim dimenzijama do kojih Fa-ispravljanje još nije stiglo, i imalo je dejstvo eliminacije i zastrašivanja zlih osoba." ("Efekti ispravnih misli")
Upotreba natprirodnih moći da se uništi zlo, za učenike Dafe je definitivno važan aspekat Fa-ispravljanja. Želim da pomognem bićima da se saobraze sa Fa, da potvrde i zaštite Fa, i sazru u kultivaciji tokom Fa-ispravljanja—krenimo svi ka ispunjenju.
Objavljeno 29.9.2001 na Clearwisdom.net
http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2001/8/29/13327.html

Нема коментара:

Постави коментар