петак, 31. октобар 2014.


OSVITANJE SVESNOSTI

OSVRT NA ČLANAK VELIMIRA ABRAMOVICA ,,Naduzrocno bice sveta,

Blazenstvo je videti i osetiti kako se bude iskre svesnosti u objektivnom postojanju humane vrste-coveka. Pogotovu mi cini radost kada osetim da se to desava u meni genetski bliskom narodu. Takvi pojedinci zaokrecu svoj pogled i svoje kretanje od puta smrtnosti u objektivnom svetu postojanja ka vecnosti i spoznaji celovite svesnosti i ukupne manifestacije i evolucije na putu do jedinstva u apsolutnoj svesnosti.
Zadatak covekove humane vrste u ukupnoj svojoj i kosmickoj manifestaciji je da razvije i osvesti objektivnu svesnost postojanja u kosmickom ambijentu objektivnoe manifestacije, sto ce usloviti ispoljavanje odredjenih duhovni snaga kao prirodnih snaga ove vrste manifestovanja te isto ostavi kao svoje nasvedje u ukupnom kosmicpom manifestovanju i postojanju u objektivnoj svesnosti. Kroz to humana vrsta stice mogucnosti spoznaje sebe i visedimenzijalnosti svoga postojanja i svoje manifestacije u procesima involucije i evolucije do ostvarivanje jdinstva sa Apsolutnom svescu. Iskusavanjem svih mogucnosti svesnog reagovanja u objektivnoj svesnosti ljutsko bice razvija sve nivoe svoga uma, dok otkrije sposobnost iskustva svesti o spoznaji sebe. Sa tim sposobnostima svesnog osecanja objektivne svesnosti i svesti o sebi, covek postaje svestan svoga zadatka i svoje uloge u objektivnom u ukupnom manifestovanju i postojanju i ispoljavanju. Sa ove dvije vrste svesnosti, covekovoj vrsti se otvaraju i druge dimenzije i vrste svesnosti, koje postoje u kosmickoj manifestaciji. Sa ovim sposobnostima bogo covek je u stanju da iskusava i druge vrste postojanja i svesnosti u kosmosu. Iskusavanjem drugih vrsta svesnosti u kosmosu bogo covek ostvaruje i kosmicku svesnost postojanja. Tako Bogo covek postaje holografska tacka svesnosti u kosmickoj svesnosti. Ispoljena Kosmicka svest je drugo i ispoljeno lice neispoljene apsolutne svesnosti, a humano ljudsko bice je samo ispoljena holografska tacka u kosmickoj svesnosti, koja je iskusila involuciju i evoluciju u kosmosa. Zadovoljstvo je videti jednog od vesnika budjenja u ljudskom rodu kao sto je Abramovic a takve sve cesce susrecem u ovom objektivnom svetu, koji se na bazi svoje reinkarnaciske zrelosti okrecu od puta smrti ka putu probudjenja i vecnosti i sticanju svih oblika i vrsta svesnosti u postojanju i evoluciji ka Apsolutnoj svesnosti.
Nauka je postala adekvatan instrumenat istrazivanja otkrica i spoznaje u objektivnom svetu postojanja. Kroz to iskusavanje nauka je sebe oficijelno ogranicila na samo culnu odnosno umnu objektivnu svesnost. Nauka je razvila svoje metode i instrumente samo za dimenziju objektivne svesnosti i objektivnog postojanja. Na srecu srecem i neke retke naucnike i ljude sa bozijom miloscu koji razvijaju i intuitivnu spoznaju i koji postaju vrsta mistika-naucnika koje smelo idu ka celovitoj spoznaji u korak sa evolucijom u postojanju i kosmosu. Blizi se vreme kad ce pasti granice oficijelne objektivne svesnosti u nauci, sto ce ubrzavati evoluciju na zemlji i I razvoju ljudske vrste. Humana vrsta coveka je potencijalno kreirana sa svom multi potencialnoscu, a probudjeni vide njen put i evoluciju postizanja cilja u tome.
Pomenuti sinhronicitet u datom clanku je samo posledica holografske paradigme tvorevine i sinergetskog ispoljavanja kroz dimenzije postojanja u manifestovanju. Objektivno postojanje je samo jedna dimenzija u postojanju i manifestaciji, i ona ima svoje zakonitosti manifestovanja i ispoljavanja. Te zakonitosti su drugacije za druge dimenzije postojanja.
U manifestaciji svest bazira na sposobnosti reagovanja i memorije. Svest i reagovanje su aktivni potencijal ispoljavanja i manifestovanja, a svemirska inercija jesuprotstavljeni potencijal koji uslovljava manifestaciju i ispoljavanje.
Sve ispoljeno u kosmosu je sinergetska kombinacija, indukcija i kompenzacija ovih potencijala i njihovih osobina.
Sve sto se ispoljilo i sto ce se ispoljiti u bilo kojoj dimenziji postojanja ima svoj entitet svesnosti , koja uslovljava i kompenzuje manifestaciju u ispoljavanje, kao potencijale svemirske inercije koji se kompenzuju u snage i objektivnu masenost u objektivnom postojanju. Sve ispoljeno ima u sebi duhovni entitet reagovanja i svesnosti u smislu Hiksovog bozona koji opaza i koga se moze opazati , kao i inercijalni entitet snage i masenosti.
Kompenzacijom stringa koji je pra forma i ima svojstvo energetske forme i svojstvo materije, koja je kompenzovana iz energije, nosi u sebi sve osobine oba potencijala, odnosno osobine svesti i reagovanja i osobine snage i masenosti.
Takav string je temelj objektivne ispoljenosti svega sto se ispoljilo i svega sto ce se ispoljiti u objektivnom postojanju kosmosa.
Paradigma sinergije kombinovanja, indukovanja i kompenzovanja novog, je zakonitost u svim dimenzijama postojanja. Sve sto se u kosmosu manifestuje kompenzuje i ispoljava, stvara se i ispoljava po principu holografske paradigme i dualnog potencijala manifestacije, i manifestu je se u kosmicku raznovrsnost.
Svest, duh, duhovne snage,i bogovi kao i um i string, i sve materijalno ispoljava se po principima holografske paradigme.
Princip sinhroniciteta koji se pominje od Jungai o kome govore Abramovic I Vlajic je samo opazanje odredjenih zakonitosti koje se odvijaju u manifestaciji istovremeno na nizu razlicitih mesta i pojavnih oblika koje su po prirodi slicne i povezane pojave.
Kada je u pitanju vreme, um je stvorio dimenziju linearnog trajanja vremena I to vredi samo za um i umove. Um je samo jedna forma i vrsta svesnog osecanja. Cvesno osecanje i reagovanje obuhvate sve vrste i forme svesti i reagovanja pocev od frekfencije do duhovnih snaga i reagovanja, umnih svesnosti, bozanskih svesnosti do kosmicke i Apsolutne svesti. Svaki oblik svesnosti ima svoju virtuelnu dimenziju vremena. Ta virtuelna dimenzija vremena otvara novu dimenziju prostora za za kretanje svoga entiteta svesnosti. Celovitom svesnosti se dolazi do opazanja relativnosti svih vrsta v-r-e-m-e-n-a.
Ovim svojim prilogom u otkrivanju svesnosti I manifestovanja zelim da podrzim Abramoviceve pokusaje, da rusi granice medja objektivne svesnostii da ukazuje na multidimenzijalnost postojanja i manifestovanja.
Za one koji u sebi osecaju poriveda spoznaju stepenice u razvoju svoga uma i svoje umne svesnosti, kao i onih koji su na putu da otkrivaju sebe i svoje svesnosti o sebi, kao i onih koji su na putu logoidne k kosmicke svesnosti, preporucujem ,,BIBLIJU ZA NOVO DOBA,, koja vodi ka celovitoj spoznaji i jedinstvu u Apsolutu. Ova gradiva mozete naci na sajtovima
Zelim mir i srecu onima koji se bude 
 

Нема коментара:

Постави коментар